Ademhalingsbescherming: Download uw gratis micro-leerserie • Lees meer over ademhalingsbescherming

  Ademhalingsbescherming moet worden ontworpen om u vertrouwen te geven in uw persoonlijke beschermingsmiddelen en de gemoedsrust dat u uw werk kunt doen en aan het eind van de dag veilig naar huis kunt terugkeren. Bescherming, pasvorm, comfort en kwaliteit – dit zijn allemaal belangrijke criteria waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van ademhalingsbescherming.

  Download uw gratis micro-leerserie om meer te weten te komen over het selecteren van ademhalingsbescherming! Vul het formulier in om toegang te krijgen tot de volgende microgidsen:

  - Overwegingen bij het kiezen van ademhalingsbescherming
  Bij het kiezen van ademhalingsbescherming komt veel kijken. In deze gids introduceren we tien aspecten die een rol spelen bij het kiezen van ademhalingsbescherming.

  De wetenschap van ademhalingsbescherming
  Ademhalingsbescherming en veiligheid gaan hand in hand. Het kiezen van de juiste ademhalingsbescherming voor uw toepassing is een essentiële stap als het gaat om uw veiligheid.

  De wetenschap achter pasvormtesten
  Het controleren of een ademhalingssysteem met een nauwsluitend gelaatsstuk een adequate afdichting van het gezicht van de drager biedt, wordt al lang beschouwd als belangrijk onderdeel van een algemeen ademhalingsbeschermingsprogramma.

  Overwegingen voor comfort bij het kiezen van ademhalingsbescherming
  Ademhalingsbescherming kan nodig zijn op uw werk, maar er bestaan veel opties die ontwikkeld zijn om u comfortabel te beschermen tegen de gevaren waaraan u wordt blootgesteld. Lees meer over het comfort van verschillende soorten ademhalingsbeschermingsapparatuur.

  Kwaliteitsoverwegingen bij het kiezen van ademhalingsbescherming
  Kwaliteit is belangrijk als het gaat om ademhalingsbeschermingsproducten. Zelfs als aan de juiste pasvorm, het comfortniveau, certificeringen en veiligheidseisen is voldaan, als de kwaliteit van uw ademhalings-PBM niet op peil blijft, dan is het geen product waarin u moet investeren of dat u moet blijven gebruiken. Deze gratis gids belicht enkele belangrijke overwegingen bij het selecteren van uw ademhalings-PBM.

  Hoe uw uw keuze van ademhalingsbescherming evalueert
  Het dragen van een ademhalingsmasker, hetzij uit vrije wil of vanwege de vereisten van uw werk, gaat over bescherming. Bescherming, pasvorm, comfort, kwaliteit en duurzaamheid – dit zijn allemaal belangrijke criteria waarmee rekening moet worden gehouden. Of u nu een expert bent in het nemen van deze beslissingen of nieuw bent in het kiezen van ademhalingsbeschermingsapparatuur, u wilt er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt voor uw werkomgeving. Lees meer over het evalueren van uw keuze voor ademhalingsbescherming.

Vul het formulier in om toegang te krijgen tot uw gratis micro-leerseries

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij deze als optioneel zijn aangegeven

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Verzenden

Bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands