Ervaar zelf het resultaat van 3M Scotchbond Universal adhesief en maak hoegenaamd een einde aan post-operatieve gevoeligheid.


 • Fill in alt tag

  3M™ Scotchbond™ Universal Adhesief

  Met een klinische geschiedenis van 5 jaar bewijst 3M™ Scotchbond™ Universal adhesief zich als een betrouwbaar, consistent adhesief op alle tandoppervlakken en voor alle technieken (totaal etsen, selectief etsen en zelfetsen). Bovendien maakt de 3M technologie in 3M Scotchbond Universal adhesief hoegenaamd een einde aan post-operatieve gevoeligheid.

  Profiteer van de exclusieve 1+1  promotie van 3M Scotchbond Universal adhesief

  Bestel 1 flesje 3M Scotchbond Universal adhesief (5 ml) en ontvang er 2!*

  *1 flesje van 5 ml + 1 flesje van 1.5 ml - Tandartsadviesprijs excl. BTW van €98.10

Bestel de exclusieve 1+1* promotie van 3M™ Scotchbond™ Universal adhesief

*1 flesje van 5 ml + 1 flesje van 1.5 ml

 • Velden met een * zijn verplicht

 •  
 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
 •  
 • Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.

 • Aanvraag Verzenden
 • Algemene Voorwaarden

  Door dit formulier te verzenden, bevestig ik dat ik een tandheelkundig professional ben en accepteer ik de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden: De bovenvermelde promotie is verkrijgbaar voor tandheelkundige professionals in Nederland en België. De aanbieding loopt van 01 januari 2019 t/m 31 maart 2019 en wordt geleverd afhankelijk van beschikbaarheid. 3M behoudt zich het recht voor op elk gewenst moment de levering van promoties te annuleren. Maximaal één promotie per aanvrager. De levertijd van de promotie kan tot 28 dagen na aanvraag bedragen.

Bedankt

We hebben uw verzoek ontvangen. 

Helaas...

Er ging iets mis. Probeer het later opnieuw.

De bovengenoemde merken zijn handelsmerken van 3M.

België - Nederlands