3M™ Bair Hugger™-systemet: Betrodd, bevisad patientuppvärmning


 • Dr Claude Laflamme MD, FRCPC, MHSc

  Klinisk forskning utförd på 3M™ Bair Hugger™-systemet kanske inte kan tillämpas direkt på andra konvektiva uppvärmnings- eller varmluftssystem. Det är möjligt att en replikering av forskningen om Bair Hugger-systemet med andra typer av system leder till andra resultat.


  Forskningskompendiet om Bair Hugger innehåller:

  Sammanfattningar av över 200 artiklar om en rad olika former av kirurgi som publicerats mellan 1989 och 2017, i vilka Bair Hugger-systemet antingen är föremål för, eller används under, den kliniska undersökningen.
  Kortfattade översikter av granskningsartiklar, fallstudier och brev till redaktören som innehåller relevant information eller verkliga användarupplevelser av Bair Hugger-systemet.
  Kronologisk historik över forskning om Bair Hugger-systemet tillsammans med index över både ämnesområden och huvudförfattare.

Beställ en digital kopia av det senaste forskningskompendiet om Bair Hugger-systemet!

 • Alla fält är obligatoriska, om de inte uppgivits vara valfria


 • Får du redan meddelanden från oss? Vi har alltid mycket nytt att berätta, så låt oss veta att du fortfarande värdesätter information från oss genom att klicka i rutan nedan.
 •  
 • Genom att markera rutan ger jag mitt samtycke till att ta emot nyhetsbrev, reklam, undersökningar och information om kampanjer och erbjudanden från 3M Svenska AB och företagen i 3M-koncernen via e-post (som beskrivs här). Jag bekräftar härmed att mina personuppgifter behandlas av 3M Svenska AB och företagen i 3M-koncernen i enlighet med 3M:s sekretesspolicy, och att mina personuppgifter kan komma att överföras till, lagras och/eller behandlas av 3M och externa samarbetspartner på uppdrag av oss, i länder utanför EU, men alltid strikt konfidentiellt och med hög säkerhet.

 • Skicka

Tack. Formuläret har skickats.

Ladda ner dokumentet genom att klicka på länken nedan.

LADDA NER FORSKNINGSKOMPENDIET NU

Våra ursäkter.

Ett fel har uppstått när du skickade in. Vänligen försök igen senare

De varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.

Sverige - svenska