3M™ Bair Hugger™ -järjestelmä: Luotettavaa ja todistetusti tehokasta potilaanlämmitystä


 • Dr Claude Laflamme MD, FRCPC, MHSc

  3M™ Bair Hugger™ -järjestelmällä tehtyjen kliinisten tutkimusten tulokset eivät välttämättä ole suoraan sovellettavissa muihin puhallettavaa lämmintä ilmaa käyttäviin lämmitysjärjestelmiin. Bair Hugger -järjestelmällä tehtyjen tutkimusten toistaminen muilla menetelmillä voi antaa erilaisia tuloksia.


  Bair Hugger -tutkimusyhteenveto sisältää:

  Yhteenvedot yli 200 vuosina 1989–2017 julkaistusta artikkelista, jotka käsittelevät monenlaisia leikkaustyyppejä ja joihin liittyvissä kliinisissä tutkimuksissa on joko tutkittu Bair Hugger -lämpöpeitejärjestelmää tai se on ollut käytössä tutkimuksen aikana.
  Lyhyitä katsauksia arvioista, tapaustutkimuksista ja lukijakirjeistä, joissa esitetään oleellisia tietoja tai todellisia käyttökokemuksia Bair Hugger -järjestelmästä.
  Bair Hugger -järjestelmään kohdistuneen tutkimuksen kronologinen historia, sisältäen sekä aiheen että tärkeimmän kirjoittajan mukaan järjestetyt hakemistot.

Tilaa tuore Bair Hugger -järjestelmän tutkimusyhteenveto sähköisenä versiona!

 • Täytä tilauslomake päästäksesi katsomaan webinaareja


 • Saatko meiltä jo viestejä? Meillä on jatkuvasti uutta kerrottavaa, joten kerrothan meille että viestintämme kiinnostaa sinua jatkossakin rastittamalla alla olevan ruudun.
 •  
 • Merkitsemällä valintaruudun annan 3M:lle luvan lähettää minulle uutiskirjeitä, mainoksia, kyselyitä sekä tietoa kampanjoista ja tarjouksista sähköpostitse (kuten tässä on kuvattu). Annan hyväksyntäni sille, että henkilötietojani käsitellään Suomen 3M Oy:ssä 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti ja että henkilötietoni siirretään, tallennetaan ja/tai käsitellään 3M:n tai yhteistyökumppaneidemme toimesta Suomen ja Euroopan unionin ulkopuolella mutta aina noudattaen tarkkoja tieto- ja yksityisyydensuojamääräyksiä.

 • Lähetä

Kiitos.

Voit ladata asiakirjan napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

LATAA TUTKIMUSYHTEENVETO NYT

Anteeksi.

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

Edellä luetellut tuotemerkit ovat 3M:n tavaramerkkejä.

Suomi - suomalainen