3M™ Bair Hugger™ varmesystem: Pålidelig og dokumenteret patientopvarmning


 • Dr Claude Laflamme MD, FRCPC, MHSc

  Klinisk forskning gennemført med 3M™ Bair Hugger™ varmesystem kan ikke direkte overføres på andre opvarmningssystemer. Efterligninger af studier på Bair Hugger-systemet med andre systemer kan give andre resultater.


  Bair Hugger forskningskompendium indeholder:

  Resuméer af mere end 200 studier, som er udgivet mellem 1989 og 2017, og som dækker en bred vifte af kirurgi, hvor Bair Hugger-systemet enten er i fokus for eller anvendes i løbet af den kliniske undersøgelse.

  Korte resume over oversigtsartikler, casestudier og breve til redaktøren, der introducerer relevante oplysninger eller brugererfaringer fra virkelighedens verden med Bair Hugger-systemet. Kronologisk historie over forskning vedrørende Bair Hugger-systemet samt indholdsfortegnelser for både emne og hovedforfatter.

Anmod om en elektronisk kopi af det seneste Bair Hugger Research Compendium.

 • Alle felter er påkrævet, medmindre det er angivet valgfrit


 •  
 • Ved at markere feltet giver jeg samtykke til, at jeg kan modtage nyhedsbreve, reklamer, spørgeskemaundersøgelser og information om kampagner og tilbud fra 3M a/s via mail (som beskrevet her). Jeg anerkender, at mine personlige data behandles af 3M a/s i henhold til 3M’s privatlivspolitik, og mine personlige data overføres til, opbevares og/eller behandles af 3M og tredjepartspartnere på 3M's vegne i lande uden for Danmark og EU, men altid under strenge krav til fortrolighed og sikkerhed.

 • Indsend

Du kan downloade dit dokument ved at klikke på linket herunder.

DOWNLOAD FORSKNINGSKOMPENDIUM NU

Vore Undskyldninger ...

Der opstod en fejl under indlevering. Prøv igen senere...

De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.

Danmark - Dansk