Ontvang onze laatste promoties en laat geen kans liggen!

Schrijf u hier in voor onze Nieuwsbrief


 • Fill in alt tag

  Onze nieuwsbrief

  Met regelmaat gebruiken we onze elektronische nieuwsbrief om u te informeren over onze laatste aanbiedingen, nieuwe producten, events, en meer.

  U wilt zeker geen kans onbenut laten om van onze beste voorwaarden te genieten en daarom is het handig om u in te schrijven op deze maandelijkse digitale nieuwsbrief. Op deze manier bent u steeds op de hoogte.

  Alvast bedankt voor uw interesse!

  Onze promoties

  Hier kunt u onze laatste promoties in detail bekijken (download onze PDF)

  Promotie Schuurmaterialen

Ontvang vanaf nu onze nieuwsbrief

 • Velden met een * zijn verplicht

 •  
 • Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.

  Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen, in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

 • Verzenden

De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands