Create Your Own Style
Direct restaureren

VoordelenWorkshops


Een succesvolle restauratie wordt bepaald door een aantal factoren. Hoe kiest u het juiste materiaal en kleur voor uw restauratie? Wat zijn de mogelijkheden van composiet in zowel het front als de zijdelingse delen? Hoe werkt u uw restauraties hoogwaardig af? Krijg antwoord op deze vragen tijdens de praktijkgerichte ‘Create your own style’ workshops van 3M Oral Care in samenwerking met Bart Beekmans en Marta Ilik!


Zowel de anterior workshop, als de slijtage workshops kenmerken zich door een persoonlijke benadering in een informele sfeer op een mooie locatie. U kunt de volgende dag aan de slag met de gepresenteerde technieken en ook na de workshops blijft de unieke mogelijkheid bestaan via een interactief platform in contact te blijven met de spreker.Slijtage

Iedere tandarts komt patiënten tegen met verlies van tandweefsel als gevolg van gebitsslijtage. De vraag bij velen is echter hoe deze complexe situatie tot een functioneel en esthetisch resultaat te brengen. Tijdens deze hands-on cursus worden zowel directe als indirecte behandelopties met composiet toegepast, waaronder de stempeltechniek en het vervaardigen en (adhesief) cementeren van veneers en onlays. Op deze manier leert u welke oplossingen in te zetten voor verschillende situaties, onafhankelijk van de complexiteit.


Anterior: Multi-layering

Een natuurlijke glimlach is het mooiste wat u uw patiënt kunt geven. Drs. Bart Beekmans en drs. Marta Ilik begeleiden u stap voor stap bij uw front composietrestauratie van behandelplanning, naar mock-up, laag voor laag opbouwen en afwerken en polijsten.
Alle deelnemers zouden deze cursus aanbevelen bij collega’s!
Inclusief

  • Volledige workshopdag (09.00 tot 18.00 uur)
  • Een volledige verzorgde lunch en aansluitende borrel
  • Een starterkit met 3M materialen (t.w.v. EUR 100,-)
  • 6 KRT punten
  Om de kwaliteit te waarborgen zijn er per cursus maximaal 24 plaatsen beschikbaar.Workshop Indirect restaureren

 • Ook interesse in de workshops voor de indirecte procedure met drs. Alwin van Daelen en drs. Wiebe Derksen?
  Ga naar 3M.nl/CreateIndirect voor meer informatie en inschrijven.Betaling en Vragen

Vragen of opmerkingen met betrekking tot de workshops? Neem contact op met het congressecretariaat. Wij staan u graag te woord.
Braam Events
+31 (0)20 261 24 70
support@braamevents.nl • Drs. Marta Ilik

  Marta Ilik is in 2010 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en heeft zich sinds die tijd gericht op het ontwikkelen van haar kennis en vaardigheden binnen de esthetische en restauratieve tandheelkunde. Momenteel is zij werkzaam als tandarts in het Amsterdams Centrum voor Cosmetische Tandheelkunde (ACCT). Tevens is zij door het NVVRT officieel erkend restauratief tandarts.

 • Fill in alt tag

  Drs. Bart Beekmans

  Afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (1985), eigenaar van het Amsterdams Centrum voor Cosmetische Tandheelkunde, tandarts en implantoloog, is gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde. Naast het werk in zijn praktijk geeft hij gastcolleges op de universiteit, schrijft voor verschillende tandheelkundige bladen en houdt lezingen op gebied van implantologie en cosmetische tandheelkunde, zowel nationaal als internationaal.

De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands