Create Your Own Style workshops – Al 10 jaar een succes!

Workshops directe restauraties met Marta Ilik en Bart Beekmans

Een natuurlijke glimlach is het mooiste wat u uw patiënt kunt geven. Een succesvolle restauratie wordt echter bepaald door meerdere factoren. Welke factoren zijn dat en wat zijn daarbij de mogelijkheden van composiet in zowel het front als de zijdelingse delen? Krijg de antwoorden van Marta Ilik en Bart Beekmans tijdens de praktische Create Your Own Style hands-on workshops voor directe restauraties.

Kies in 2021 voor één van onderstaande workshops en til uw esthetische vaardigheden naar een hoger niveau! Al 10 jaar een succes en gevolgd door ruim 1.400 tandartsen!


Workshop: Multilayering techniek anterior

Veel tandartsen vinden layeringtechnieken en kleurbepaling bij composietrestauraties complex. Door de behandeltechnieken en speciale layeringrecepten zelf toe te passen tijdens de workshop, wordt esthetisch werken met composiet bereikbaar voor uw dagelijkse en meer uitdagende casussen. Centraal staat hoe u het driedimensionale uiterlijk en anatomie van een natuurlijk element nabootst.

De docenten gaan uitgebreid in op de theorie en geven u veel behandeltips, die u direct toepast met een praktische oefening. Stap voor stap bouwt u de front composietrestauratie op; van mock-up en laag voor laag opbouwen met meerdere opaciteiten, tot het vormgeven, afwerken en polijsten.

Leer hoe u de ultieme, esthetische frontrestauratie vervaardigt, die voldoet aan de verwachtingen van patiënten en behandelaars met hoge esthetische wensen. Al jarenlang onze meest populaire workshop!

Na de workshop kunt u:

 • Laag voor laag een multi-layering composietveneer opbouwen
 • Behandelplanning uitvoeren m.b.v. Smile Design
 • Een mock-up vervaardigen ter voorbereiding op de definitieve restauratie
 • Secundaire en tertiaire structuur aanbrengen bij het afwerken van de restauratie
 • De composietrestauratie op hoogglans polijsten voor een duurzaam en natuurlijk eindresultaat

Workshop: Gebitsslijtage met composiet

Iedere tandarts komt patiënten tegen met verlies van tandweefsel als gevolg van gebitsslijtage. Dankzij recente literatuur leren we steeds meer over de verschillende behandelopties van gebitsslijtage. Leer tijdens deze workshop welke directe behandelopties met composiet u heeft om gebitsslijtage tot een functioneel en esthetisch eindresultaat te brengen, onafhankelijk van de complexiteit. Ga aan de slag met verschillende behandeltechnieken, waaronder de stempeltechniek, het vervaardigen van een palatinale backing en het anatomisch restaureren van door slijtage aangedane (anterior en posterior) elementen.

Na de workshop kunt u:

 • Praktische vaardigheden toepassen voor de diagnose, planning en isolatie
 • Maltechnieken toepassen met composiet bij het herstellen van gebitsslijtage
 • Directe (composiet)technieken toepassen voor functioneel en esthetisch herstel van gebitsslijtage

 • Data & Locaties

  Datum Locatie Type Prijs
  (excl. 21% BTW)
  Inschrijflink
  Vrijdag 29 oktober 2021 Soesterberg
  Multi-layering € 495,-
  Zaterdag 30 oktober 2021 Soesterberg
  Gebitsslijtage € 495,-
  Zaterdag 18 december 2021 Soesterberg
  Multi-layering € 495,- Inschrijven

  Wanneer u klikt op ‘inschrijven’ voor één van de workshops wordt u naar het Xing platform geleid om uw inschrijving te voltooien.Inclusief

  • Volledige workshopdag (09.00 tot 18.00 uur)
  • Een volledig verzorgde lunch en borrel ter afsluiting
  • 6 KRT-punten
  Voordelen

Betaling en vragen

Vragen of opmerkingen met betrekking tot de workshops? Neem contact op via infodental.nl@mmm.com • Drs. Marta Ilik

  Is in 2010 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en heeft zich sinds die tijd gericht op het ontwikkelen van haar kennis en vaardigheden binnen de esthetische en restauratieve tandheelkunde. Momenteel is zij werkzaam als tandarts in het Amsterdams Centrum voor Cosmetische Tandheelkunde (ACCT) en geeft zij nationaal lezingen en hands-on cursussen gerelateerd aan esthetische en restauratieve tandheelkunde. Tevens is zij door het NVVRT officieel erkend restauratief tandarts.

 • Fill in alt tag

  Drs. Bart Beekmans

  Afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (1985), eigenaar van het Amsterdams Centrum voor Cosmetische Tandheelkunde, tandarts en implantoloog, is gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde. Naast het werk in zijn praktijk, geeft hij gastcolleges op de universiteit, schrijft voor verschillende tandheelkundige bladen en houdt lezingen op gebied van implantologie en cosmetische tandheelkunde, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast is hij ook voorzitter van de Dutch Academy of Esthetic Dentistry (DAED).

De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands