Create Your Own Style
Direct restaureren

Workshops directe restauraties met Marta Ilik en Bart Beekmans

Een succesvolle restauratie wordt bepaald door een aantal factoren. Hoe kiest u het juiste materiaal en kleur voor uw restauratie? Wat zijn de mogelijkheden van composiet in zowel het front als de zijdelingse delen? Hoe werkt u uw restauraties hoogwaardig af? Krijg de antwoorden tijdens de Create Your Own Style hands-on workshops voor directe restauraties die worden begeleid door drs. Marta Ilik en drs. Bart Beekmans Kies uit de workshop Multi-layering techniek Anterior, Slijtage of de workshop Smart Esthetics en til uw esthetische vaardigheden naar een hoger niveau!

Over Create Your Own Style

Een investering in educatie is een investering in uw patiënt. Voor het 9e cursusjaar op rij helpen toonaangevende cursusleiders u met dit Health Care Academy programma de kwaliteit van uw werk te verhogen. De interactieve en praktische workshops vinden plaats in een informele sfeer op verschillende data en locaties en helpen u stap voor stap esthetische resultaten te bereiken bij al uw procedures. U kunt de volgende dag aan de slag met de gepresenteerde technieken en ook na de workshops blijft de unieke mogelijkheid bestaan via een interactief platform in contact te blijven met de sprekers en mede-cursisten.

Workshop: Multilayering techniek anterior

Een natuurlijke glimlach is het mooiste wat u uw patiënt kunt geven. De docenten begeleiden u stap voor stap bij uw front composietrestauratie van behandelplanning, naar mock-up, laag voor laag opbouwen en afwerken en polijsten. Leer hoe u de ultieme esthetische restauratie vervaardigt, opgebouwd uit meerdere kleuren en opaciteiten. Voor de cases en patiënten met hoge esthetische wensen. Al jarenlang onze meest populaire workshop!

Workshop: Gebitsslijtage met composiet

Iedere tandarts komt patiënten tegen met verlies van tandweefsel als gevolg van gebitsslijtage. De vraag bij velen is echter hoe deze complexe situatie tot een functioneel en esthetisch resultaat te brengen. Dankzij recente literatuur leren we steeds meer over de verschillende behandelopties van gebitsslijtage. Leer tijdens deze workshop welke oplossingen in te zetten voor verschillende situaties, onafhankelijk van de complexiteit. U gaat aan de slag met verschillende behandeltechnieken, waaronder de stempeltechniek en het vervaardigen en (adhesief) cementeren van veneers en onlays.

Voordelen

Workshop: Smart Esthetics in het front

Moderne tandheelkunde omvat minimaal invasieve en dynamische behandelconcepten. Adhesieve restauraties bieden daarbij talloze voordelen ten opzichte van traditioneel kroon- en brugwerk. Door de toenemende mogelijkheden én beter geïnformeerde patiënten, wordt de uitdaging voor de algemeen practicus wel steeds groter om te voldoen aan de wensen. Soms is de uitgebreide esthetische restauratie daarbij niet waar u naar op zoek bent. Hoe bereikt u dan toch een mooi resultaat op het gebied van kleur, vorm en functie? Tijdens deze workshop leert u hoe u met een universeel composiet de resultaten behaalt die voldoen aan de meeste esthetische wensen, maar die tegelijk haalbaar zijn voor cases in de dagelijkse praktijk.


 • Data & Locaties

  Datum Locatie Type Prijs
  (excl. 21% BTW)
  Inschrijflink
  Zaterdag 19 september 2020 Sint-Michielsgestel
  Multilayering € 495,- Inschrijven
  Vrijdag 2 oktober 2020 Dalfsen
  Smart Esthetics € 495,- Inschrijven
  Zaterdag 3 oktober 2020 Dalfsen
  Slijtage € 495,- Inschrijven
  Vrijdag 27 november 2020 Delft
  Multilayering € 495,- Inschrijven
  Vrijdag 29 januari 2021 Vinkeveen
  Smart Esthetics € 495,- Inschrijven
  Zaterdag 30 januari 2021 Vinkeveen
  Slijtage € 495,- Inschrijven

  Wanneer u klikt op 'inschrijven' voor één van de workshops wordt u naar een ander platform geleid om uw inschrijving te voltooien.Inclusief

  • Volledige workshopdag (09.00 tot 18.00 uur)
  • Een volledig verzorgde lunch en borrel ter afsluiting
  • Een starterkit met 3M materialen (t.w.v. EUR 100,-)
  • KRT-punten

  Om de kwaliteit te waarborgen zijn er per cursus maximaal 24 plaatsen beschikbaarWorkshop Indirect restaureren

 • Ook interesse in de workshops voor de indirecte procedure met drs. Alwin van Daelen en drs. Wiebe Derksen?
  Ga naar 3M.nl/CreateIndirect voor meer informatie en inschrijven.


Betaling en vragen

Vragen of opmerkingen met betrekking tot de workshops? Neem contact op via infodental.nl@mmm.com • Drs. Marta Ilik

  Marta Ilik is in 2010 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en heeft zich sinds die tijd gericht op het ontwikkelen van haar kennis en vaardigheden binnen de esthetische en restauratieve tandheelkunde. Momenteel is zij werkzaam als tandarts in het Amsterdams Centrum voor Cosmetische Tandheelkunde (ACCT). Tevens is zij door het NVVRT officieel erkend restauratief tandarts.

 • Fill in alt tag

  Drs. Bart Beekmans

  Afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (1985), eigenaar van het Amsterdams Centrum voor Cosmetische Tandheelkunde, tandarts en implantoloog, is gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde. Naast het werk in zijn praktijk geeft hij gastcolleges op de universiteit, schrijft voor verschillende tandheelkundige bladen en houdt lezingen op gebied van implantologie en cosmetische tandheelkunde, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast is hij ook voorzitter van de Dutch Academy of Esthetic Dentistry (DAED).

De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands