GRATIS DEELNEMEN - NU BEKIJKEN

Tips voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) bij het gebruik van desinfectiemiddelen in de farmaceutische industrie


  • Confined Spaces in Wastewater Treatment

    De productie van farmaceutische producten moet voldoen aan strikte voorschriften die betrekking hebben op het productieproces om consistent de gewenste productkwaliteit en minimale kruisbesmetting te garanderen. Er moet daarom een effectief reinigingsregime worden geïmplementeerd dat vaak het gebruik van reinigings- en desinfectiemiddelen vereist die als giftig of corrosief kunnen worden geclassificeerd en daarom voor medewerkers een gezondheidsrisico kunnen vormen. De juiste keuze en gebruik van ademhalings-, oog- en huidbescherming kan daarom nodig zijn om het reinigen en desinfecteren op een veilige en comfortabele manier te vergemakkelijken.

    Dit gratis webinar biedt een overzicht van de gevaren van desinfectiemiddel en tips voor de selectie van PBM voor werknemers, waaronder ademhalings-, oog- en huidbescherming om het reinigen en desinfecteren op een veilige en comfortabele manier te vergemakkelijken.

Vul het formulier in om de opname on-demand te bekijken

  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Verzenden

Bedankt voor het invullen van het formulier. Klik hier om toegang te krijgen tot de on demand webinar.

Helaas,

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw.

Alle bovengenoemde merken zijn handelsmerken van 3M.