Δήλωση απορρήτου για τα προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 3M

Δήλωση απορρήτου για τα προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 3M

Δήλωση απορρήτου για τα προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 3M

Όταν συναινείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις, διαφημίσεις, έρευνες και πληροφορίες σχετικά με τα νέα, τα προϊόντα, τις εκδηλώσεις και τις προσφορές της 3M Ηellas MEPE και των εταιρειών του ομίλου της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομείου ή/και τηλεφώνου αναγνωρίζετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με τις παρακάτω πληροφορίες και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της 3M.


Ποιοι είμαστε

Οι όροι "εμείς", "μας", "εμάς" ή "3M" στην παρούσα δήλωση απορρήτου αναφέρονται στην εταιρεία 3M και τις θυγατρικές της ("όμιλος εταιρειών" 3M).

Στο πλαίσιο της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων, η 3M HELLAS ΜΕΠΕ και η εταιρεία 3M (με έδρα στο St. Paul, Μινεσότα, ΗΠΑ) θα είναι ο "υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων" όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα.


Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε

Μπορούμε να συλλέξουμε το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησης, τον τίτλο/ρόλο εργασίας, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ταχυδρομική διεύθυνση, τη διεύθυνση IP, τη χώρα στην οποία βρίσκεστε, και τις απόψεις και τις καταναλωτικές σας συνήθειες (εάν συμφωνήσετε να παράσχετε αυτές τις πληροφορίες ως απάντηση σε μια στοχευμένη έρευνα). Επίσης, μπορεί να λάβουμε στοιχεία πωλήσεων από τους διανομείς των προϊόντων μας.


Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για πόσο καιρό τα διατηρούμε

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριστούμε τις επικοινωνίες μας μαζί σας και τα αιτήματά σας σχετικά με τους τρόπους που επιθυμείτε/δεν επιθυμείτε να επικοινωνούμε μαζί σας. Επίσης, αντιστοιχίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τα αιτήματά σας με άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως π.χ. τα προϊόντα για τα οποία εκφράζετε ενδιαφέρον, την απόκρισή σας στις διαφημίσεις μας και τις μεταξύ μας αλληλεπιδράσεις online και αυτοπροσώπως. Η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων με αυτόν τον τρόπο μας βοηθά να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις σας, ώστε να σας στέλνουμε πιο σχετικές ενημερώσεις, νέα και προσφορές.Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται μόνο για το χρονικό διάστημα που κρίνεται απαραίτητο για τους συγκεκριμένους σκοπούς.


Σε ποιον μπορεί να κοινοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα

Μπορεί να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις εταιρείες του ομίλου μας και σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν να διαχειριζόμαστε τις προτιμήσεις μάρκετινγκ ή/και την πώληση ή την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών για τις οποίες εκφράζετε ενδιαφέρον. Η εταιρία 3M εδρεύει στις ΗΠΑ. Όταν αλληλεπιδρούμε μαζί σας, εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, τα προσωπικά σας δεδομένα μεταφέρονται, αποθηκεύονται ή/και υποβάλλονται σε επεξεργασία στις ΗΠΑ, όπου ενδέχεται να ισχύουν διαφορετικοί κανόνες προστασίας των δεδομένων σε σχέση με τη χώρα σας. Η 3M εφαρμόζει συγκεκριμένες απαιτήσεις σχετικά με τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων. Οι παραλήπτες των προσωπικών σας δεδομένων οφείλουν να σέβονται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και να τα χρησιμοποιούν μόνο σε σχέση με την παροχή των υπηρεσιών τους στη 3M και σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί του απορρήτου δεδομένων.


Πώς να καταργήσετε την εγγραφή σας

Σε όλα τα προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 3M υπάρχουν οδηγίες σχετικά με το πώς μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ή να ελέγξετε και να τροποποιήσετε τις προτιμήσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και να ασκήσετε τα δικαιώματά σας συμπληρώνοντας αυτήν τη φόρμα αιτήματος.


Ελλάδα - Ελληνικά