Το νέο 3M™ PPS™ 2.0 Σύστημα Προετοιμασίας & Ψεκασμού Βαφής

Κάτι νέο έρχεται


 • 3M PPS Series

  Βελτιωμένο σε 6 σημεία: Το νέο 3M™ PPS™ 2.0 Σύστημα Προετοιμασίας & Ψεκασμού Βαφής

  Σας παρουσιάζουμε το 3M™ PPS™ 2.0 Σύστημα Προετοιμασίας & Ψεκασμού Βαφής με τα νέα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά του.

  Δείξτε μας το ενδιαφέρον σας τώρα και γίνετε ένας από τους πρώτους που θα γνωρίσετε απο κοντά και θα χρησιμοποιήσετε το νέο κορυφαίο σύστημα προετοιμασίας χρώματος και ψεκασμού βαφής. Στη συνέχεια θα μπορούμε να σας στείλουμε σημαντικές πληροφορίες και νέα. Επιπλέον θα έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε δωρεάν επίδειξη από τους Τεχνικούς Συμβούλους της 3Μ.

  Το σύστημα προετοιμασίας βαφής 3M ™ PPS ™ που θα κάνει τις βαφές ποιοτικότερες και πιο οικονομικές - μην το χάσετε!

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

 • Όλα τα πεδία απαιτούνται, εκτός εάν αναφέρεται προαιρετικά.


  Σας ευχαριστούμε για το αίτημά σας προς την 3M. Οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτήν τη φόρμα θα χρησιμοποιηθούν για να απαντήσουμε στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν εκπρόσωπο της 3M ή από έναν από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας, με τους οποίους ενδέχεται να μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 •    
   
   
   
 •    
   
   
 •    
   
   
   
 • Οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα «Contact Us» (Επικοινωνήστε Μαζί μας) θα χρησιμοποιηθούν για να απαντήσουμε στο ανωτέρω αίτημά σας και σύμφωνα με όσα ορίζονται στην Πολιτική Ιδιωτικότητας η οποία βρίσκεται αναρτημένη στο διαδικτυακό τόπο  της εταιρείας μας. Επιπρόσθετα, τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα θα τύχουν επεξεργασίας από την 3Μ Ελλάς, προκειμένου να σας ενημερώνουμε (μέσω ταχυδρομικής αποστολής, email, e-newsletter, τηλεφώνου κτλ) αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για να απαντούμε σε τυχόν απορίες σας ή να σας παρέχουμε πληροφορίες για προϊόντα μας, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας. Η 3Μ Ελλάς θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού και, σε κάθε περίπτωση, για όσο χρονικό διάστημα επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ μπορεί να τα διαβιβάσει σε άλλες επιχειρησιακές μονάδες της 3Μ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (Ευρώπη ή/και Αμερική ή/και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα), καθώς και σε τρίτους/συνεργάτες της, και μόνο για την εκπλήρωση του παραπάνω σκοπού επεξεργασίας ή/και για συμμόρφωσή της με νόμιμες υποχρεώσεις της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των διαβιβαζόμενων πληροφοριών (όπως περιγράφεται εδώ). Σε κάθε περίπτωση, έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο προσωπικών δεδομένων σας που διατηρεί η 3Μ Ελλάς, το δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας (χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στην παρούσα συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της) και, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα και το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς επίσης και το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αυτά παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 2106885300 ή το email DPO_EU@mmm.com»
 • ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΙΔΕΙΞΗ

Οι μάρκες που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.

Ελλάδα - Ελληνικά