Skapa en fläckfri yta som gästerna kan spegla sig i. Med Scotch-Brite™ Clean & Shine Golvvårdsrondell kan du skapa skinande golv som ger ett gott intryck av din lokal.

Gör dina golv blanka med mindre tid, kraft och utrustning. Denna revolutionerande golvvårdsrondell som används med bara vatten, ökar glansen för varje användning, vilket minskar eller helt tar bort behovet av polering.

Skapa ett fläckfritt golv och dessutom genom färre steg med Scotch-Brite Clean & Shine Golvvårdsrondell. Du kan rengöra och polera i samma steg, med endast en golvvårdsrondell i låg hastighet. När den används till den dagliga rengöringen förbättrar den glansen och reflektionen på de flesta golv med eller utan beläggning som till exempel: VCT, vinyl, gummi, sten, terrazzo, marmor, granit eller polerad ren betong. Den tar även bort svarta märken upp till tre gånger så snabbt som en vanlig rengöringsdyna. Resultatet: dammfri polering och högre glans med mindre jobb, tid och utrustning. Prov finns tillgängligt snart, beställ ett prov utan extra kostnad om du vill ha ett golv som gör ett gott intryck. Skriv upp dig på väntelistan för att automatiskt få prov utan extra kostnad när det finns tillgängligt.


 • Reduce Your Labour

  Mindre arbete

  Vem kunde tro att en golvvårdsrondell kunde både rengöra och polera med så lite tid och kraft? När ni använder Scotch-Brite Clean & Shine Golvvårdsrondell vid den dagliga rengöringen ökar glansen för varje användning, vilket minskar eller helt tar bort behovet av polering. Detta innebär högre glans vilket minskar kostnaderna och förenklar underhållet av golvet.


  Experience Dustless Polishing

  Upplev dammfri polering

  Upplev ett bättre sätt att polera golv med Scotch-Brite Golvvårdsrondell- Glansen och reflektionen ökar gradvis utan damm från slipning när du använder den vid daglig rengöring. Den tar även bort svarta märken tre gånger så snabbt som en vanlig rengöringsdyna.
  Replace Your Floor Pads Less Often

  Byt ut golvvårdsrondellerna mer sällan

  Det har aldrig varit enklare att spara pengar på golvvårdsrondeller. Scotch-Brite Clean & Shine Golvvårdsrondell kan användas på de flesta golv med eller utan beläggning, t.ex. sten, stötdämpande golv eller ren polerad betong. Den håller längre än traditionella rengöringsrondeller, så du behöver byta ut din golvvårdsrondell mer sällan. Detta innebär att du får bra resultat – med mindre totalkostnad.

  Resurser

  Broschyr Vanliga frågor VISA PRODUKTINFORMATION OM GOLVVÅRDSRONDELLEN HITTA DISTRIBUTÖR

BEGÄR EN DEMONSTRATION

 • Fyll i alla fält enligt nedan

 • Får du redan meddelanden från oss? Vi har alltid mycket nytt att berätta, så låt oss veta att du fortfarande värdesätter information från oss genom att klicka i rutan nedan.
 •  
 • Genom att markera rutan ger jag mitt samtycke till att ta emot nyhetsbrev, reklam, undersökningar och information om kampanjer och erbjudanden från 3M Svenska AB och företagen i 3M-koncernen via e-post (som beskrivs här). Jag bekräftar härmed att mina personuppgifter behandlas av 3M Svenska AB och företagen i 3M-koncernen i enlighet med 3M:s sekretesspolicy, och att mina personuppgifter kan komma att överföras till, lagras och/eller behandlas av 3M och externa samarbetspartner på uppdrag av oss, i länder utanför EU, men alltid strikt konfidentiellt och med hög säkerhet.
 • Skicka

Tack

Tack. Din blankett skickades in

Vi beklager.

Der er sket en fejl. Prøv venligst igen senere...

View Clean and Shine Product Details

Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.

Sverige - svenska