Helpt om succes voor uw patiënten en uw praktijk te creëren: 3M™ Clarity™ Ultra zelfligerend bracketsysteem.


 • Fill in alt tag

  Contact opnemen met een 3M-expert.

  Zoals u weet is de orthodontische sector aan het veranderen en de behoeften van de patiënten zijn geëvolueerd. Door te werken met de 3M™ Clarity™ Ultra brackets krijgt u de controle over de behandeling en de flexibiliteit die u nodig hebt om nauwkeurige en voorspelbare resultaten te leveren. 


  Neem contact met ons op om te weten te komen hoe onze zelfligerende, volledig esthetische keramische bracket u kan helpen om de beste resultaten voor uw patiënten en uw praktijk te behalen. Ontdek hoe u kunt werken op een duidelijke manier.


Neem contact op

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.

   
 • Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.

 • Indienen

Alle bovengenoemde merken zijn handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands