: II. „Szikrák Harca” – 3M Országos Csiszolóverseny
II. „Szikrák Harca”
3M Országos
Csiszolóverseny

Újra itt az idő, hogy megtudjuk, ki az igazi bajnok

A VERSENYRŐL

A 3M fejlesztőmérnökei azon dolgoznak, hogy a legideálisabb precíziós szemcsekialakítást nyújtsák Önnek a legnehezebb munkafolyamatok során is, mint például az élletörés vagy a hegesztési varratok eltávolítása. Mivel kisebb rányomással lehet vele dolgozni, a kezelő számára kényelmesebb a használat, így több idő maradhat az egyéni technika tökéletesítésére. Ön is folyamatosan fejlődik?

Tegye próbára magát élesben a Cubitron™ II csiszolókorongokat és –eszközöket a II. „Szikrák Harca” – 3M Országos Csiszolóversenyen, tapasztalja meg a villámgyors és hatékony munkavégzés élményét! A legügyesebb versenyzőt a 3M csiszolóbajnoki címe mellett egy iPad PRO tablettel is kitüntetjük.


KIHÍVÁS

Hegesztési varrat eltávolítása
1) Hegesztési varrat eltávolítása 3M™ Cubitron™ II lamellás csiszolókoronggal (varrat lecsiszolása)
2) Lamellás csiszolókorong cseréje 3M™ Cubitron™ II fíbertárcsára alátéttel együtt
3) Hegesztési varrat eltávolítása 3M™ Cubitron™ II fíbertárcsával (varrat lecsiszolása)

Vágás
1) Megadott tömegű (100g) acéldarab levágása 3M™ Cubitron™ II vágókorong segítségével.
A versenyzőknek egy 100 g tömegű fémdarabot kell levágniuk. Ebben a feladatban a levágott fémdarab és a célként kitűzött 100 g közti különbséget vizsgáljuk. Minél kisebb az eltérés, annál jobb a helyezés. Erre a feladatra 7 perc áll rendelkezésre. Az időkorlátot túllépő versenyzőket a versenyből kizárjuk.

ÉRTÉKELÉS

Miután minden versenyző befejezte a feladatot, a helyezésük megállapításra kerül. A versenyben a legjobb szintidővel bíró versenyző nyer – kiérdemelve a Csiszolóbajnok címet és a főnyereményt. Idő egyezés esetén a vágási eredmény dönt, azaz ennek az eredményeit CSAK az 1. feladatnál bekövetkező időegyezőség esetén használjuk. A szervezők a versenyhez szükséges eszközöket a helyszínen biztosítják.

VERSENYSZABÁLYZAT

Mielőtt jelentkezne a megmérettetésre, kérjük, olvassa el a verseny hivatalos szabályzatát és a munkavédelmi előírásokat!

NYEREMÉNYEK

Készen áll? A dicsőség mellett ezek a nyeremények várnak a nyertesekre:

1
helyezett
iPad Pro
12,9 hüvelykes kijelző, asztro-
szürke 64 GB belső tárhely
2
helyezett
Lotus Therme
Hotel and Spa
ajándékutalvány 150.000 forint
értékben
3
helyezett
3M-es
ajándékcsomag

A fotók illusztrációk

REGISZTRÁCIÓ

A 2018-as 3M Csiszolóbajnokságra való jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot érvényes adataival:

 • A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező

 • EZEN A NAPON SZERETNÉK VERSENYEZNI:*

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Az űrlap feladásával automatikusan elfogadja a mintaigénylés és adatkezelés feltételeit. A részletekhez kérjük, kattintson ide.

  Adatai megadásával és az űrlap feladásával elfogadja a 3M Hungária Kft. adatvédelmi nyilatkozatát. és kifejezett hozzájárulását adja, hogy a megadott elérhetőségein felvegyük Önnel a kapcsolatot promóciós és tájékoztatási céllal, illetve a mintaigényléssel kapcsolatban. Továbbá Ön beleegyezik abba, hogy a Társaság kereskedelmi üzeneteket küldjön Önnek a jelen űrlapon megadott elérhetőségeire. Ön beleegyezik abba is, hogy a Társaság az Ön személyes adatait (beleértve az email-címét) forgalmazóival megossza árukkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos ajánlattétel és piackutatás céljából. Tudomásul veszi, hogy a személyes adatai kezelésének módja a 3M internetes adatvédelmi irányelveiben került meghatározásra. Ön a hozzájárulását önként adja meg, amely bármikor visszavonható az innovation.hu@mmm.com címre küldött email-lel, vagy a 3M email-jeink láblécében található hivatkozásokra kattintva.Adatai megadásával és a fenti űrlap kitöltésével és feladásával Ön elfogadja a 3M Hungária Kft. adatvédelmi nyilatkozatát és kifejezetten hozzájárul, hogy a 3M Hungária Kft. a fent megadott adatokat a versenyszervező partner: Effektív-Art Reklámügynökség részére a regisztráció feldolgozása érdekében átadja, továbbá hozzájárul, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot tájékoztatási és promóciós céllal, illetve az esemény kapcsán.

 • ELKÜLD


KAPCSOLAT

Amennyiben további kérdései vannak a 3M Országos Csiszolóversennyel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeinken:
3M Hungária Kft.
Cím: 1117 Budapest, Neumann J. u. 1/E Infopark
Telefon: (+36) 1 270 7777
innovation.hu@mmm.com


Magyarország - magyar