Pasen met IMAKIN
& Anne-Catherine

Breng je huis in paassferen met leuke paasdecoraties en DIY-projecten.

 • VoordelenVrolijke paasei letters

  Het is alweer (bijna) Pasen en dus is het tijd voor een leuke Pasen-DIY. En wat past beter bij Pasen dan geverfde eieren? In deze DIY worden met behulp van Command™ fotolijststrips eieren en eierdopjes aan de wand gehangen, met als resultaat een vrolijke muurversiering.


  BEKIJK HOE • VoordelenDe bloemetjes binnen zetten

  Breng je muur in paassfeer met deze unieke decoratie. Combineer verschillende lentebloemen en hang alles op met Command™ transparante mini haken en decoratieclips. Gegarandeerd stevig bevestigd, zonder schade of lijmresten na verwijdering!


  BEKIJK HOE • VoordelenEen kapstok voor bloemen

  Breng de lente alvast naar binnen! Hang versierde glazen flesjes op met touw, en werk het geheel af met verse bloemen. Met behulp van de Command™ haken plaatst u deze discreet tegen de muur.


  BEKIJK HOE • VoordelenPasen met kralen die stralen

  Breng je woonkamer in paassfeer met deze leuke DIY. Combineer geverfde houten letters met bakkerstouw en hang alles op met de Command™ transparante haken. Gegarandeerd stevig bevestigd, zonder schade of lijmresten na verwijdering!


  BEKIJK HOE • VoordelenEen banier voor de sier

  Versier uw muur dit jaar op een unieke manier: Maak een paasbanner en gebruik Command™ fotolijststrips om deze aan de muur te bevestigen.


  BEKIJK HOE • VoordelenPlantjes die opvallen

  Hang eenvoudig en snel gezellige potjes met plantjes aan de muur. Met de Command™ fotolijststrips hangt deze decoratie muurvast, zonder schade of lijmresten na verwijdering!


  BEKIJK HOE
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.

België - Nederlands