Het selecteren van gehoorbescherming en de pasvormvalidatie


 • Fill in alt tag

  28 april 2021 – 14.00 - 15.00 uur

  Door het grote aantal factoren waarmee u rekening moet houden, zoals welke geluiden u wilt verminderen, het comfortniveau en hoeveel communicatie tussen u en collega's nodig is, kan het kiezen van de juiste gehoorbescherming moeilijk zijn.

    

  Een effectieve pasvormvalidatie en kennis bij de gebruiker van de termen die worden gebruikt bij geluidsmeting zijn net zo belangrijk als de selectie en essentieel om ervoor te zorgen dat de gehoorbescherming goed werkt. 

  Dit webinar, gegeven door vooraanstaande experts van 3M, schetst de factoren die een rol spelen bij de keuze van de gehoorbescherming die het meest geschikt is voor het individu en de werkomgeving. Ook worden het pasvormtesten en de verschillende geluidsniveaumetingen besproken die nodig zijn bij het selecteren van de gehoorbescherming.

  Ihr Trainer: Peter Boen

  Peter is application engineer, gespecialiseerd in gehoorbescherming, communicatie alsook hoofd-, oog- en aangezichtsbescherming. Hij geeft de Nederlandstalige opleidingen maar spreekt daarnaast ook frans en engels. Peter is meer dan 20 jaar werkzaam bij 3M en was, voor hij de Personal Safety Divisie vervoegde in 2018, 8 jaar application engineer voor de schuurmaterialen divisie en 10 jaar actief in sales voor dezelfde afdeling.
  In zijn huidige rol ondersteunt Peter de 3M sales-organizatie, distributie en eindgebruikers in product selectie en correct gebruik van de verschillende PBM’s. Hij heeft een brede kennis en heeft een passie voor het geven van opleidingen.


 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Verzenden

Bedankt.

We hebben je verzoek ontvangen.

Onze verontschuldigingen.

Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden. Probeer het later opnieuw

Alle bovengenoemde merken zijn handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands