Toolbox: Het belang van gebruikersgewicht bij werken op hoogte


 • Fill in alt tag

  Bent u op de hoogte?

  Wat is er mis mee: eén standaardtype harnas, vaak ook nog in één maat. Niet te ingewikkeld, niet te duur. Daarmee gaan we echter voorbij aan het feit dat mensen verschillen in lengte en gewicht. Neem nou eens het gemiddelde gewicht van een man samen met het gewicht van kleding, schoenen en gereedschap dat mensen op hoogte met zich mee dragen.


  De optelsom is simpel

  Je komt al snel boven de 100kg uit. En dat is dus niet altijd genoeg. Sterker nog: 36% van de mannen in de Benelux heeft overgewicht. Ruim 1/3 van de mannen heeft daarmee niet voldoende aan standaard valbeveiliging met een testmassa van 100kg.


  3M biedt 140kg geteste valbeveiliging

  Wij hebben nu een nieuwe range met 140 kg geteste harnassen en verbindingslijnen. Deze zijn nu ook bescihkbaar in onze Protecta range.

  Download de toolbox met alle relevante informatie die u moet weten over gebruikersgewicht, zodat u dit goed onder de aandacht kan brengen. Verder bevat de toolbox meer informatie over de oplossingen die wij kunnen bieden, om veilig werken op hoogte voor iedereen mogelijk te maken.


Download de toolbox

 • Alle velden zijn verplicht tenzij anders aangegeven

 •  
 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
 •  
 • Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.


  Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen, in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

 • Verzenden

Bovengenoemde merken zijn handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands