3M™ Veraflo™ Therapie

Een slimme start met Veraflo™ Therapy, vacuümtherapie met instillatie

Of u nu een wond wilt reinigen ter voorbereiding van een operatie of de wondgenezing wilt bevorderen ter voorbereiding van wondsluiting, de automatische instillatie van lokale vloeistoffen en de vacuümtherapie van de Veraflo Therapie kunnen helpen een wond schoon te houden en tevens de vorming van granulatieweefsel te bevorderen.


Behandelt u wonden en weke delen nog steeds op de oude manier?

Terwijl chirurgischeteams voortdurend hun best doen om operaties uit te voeren in deze uitzonderlijke tijden, wilt u de beste zorg bieden aan elke patiënt, elke keer weer, met behoud van optimale efficiëntie. Veraflo Therapie is een evolutie van V.A.C.® Therapie. Uit een recente meta-analyse van klinische gegevens blijkt dat Veraflo Therapie betere resultaten van bieden dan andere wondtherapieën, met inbegrip van V.A.C.® Therapie.1 • Een slimme start om te helpen de bioburden te beheren

  Veraflo Therapie maakt de instillatie mogelijk van lokale vloeistoffen , zodat deze enige tijd in het wondbed kunnen blijven . Dit helpt infectieus materiaal en debris te verdunnen en op te lossen.

  De automatische verwijdering van debris en de herhaalde reiniging van de wond helpt bij het doorbreken van de bioburden lifecycle en de bacteriële populatie te reduceren..2

  Bioburden lifecycle brochure

  Brochure Veraflo Therapie

 • Veraflo Therapie is aantoonbaar superieur aan standaardzorg bij verschillende wondtypen

  Op basis van een systematische beoordeling en meta-analyse van 13 studies rond Veraflo Therapie met 720 patiënten worden de volgende conclusies getrokken:1 indien gebruikt in combinatie met deugdelijke klinische praktijken (zoals debridement, de juiste antibiotica), was Veraflo Therapie effectiever dan een controletherapie als aanvullende behandeling van complexe wonden wat betreft:

  • aantal chirurgische debridementen
  • tijd tot laatste operatie (dagen)
  • duur van de therapie (dagen)
  • aantal gesloten wonden
  • patiënten met verlaagd aantal bacteriën
  • duur van ziekenhuisverblijf (dagen)

  Veraflo Therapie meta-Analyse

 • Nu heeft u een ander optie wanneer chirurgisch debridement moet worden uitgesteld!

  Veraflo Therapie, met 3M™ V.A.C. Veraflo Cleanse Choice™ Verband, biedt een optie om te helpen de wond schoon te maken door de verwijdering van infectieus materiaal, dik fibrineus exsudaat en wondbeslag te faciliteren.

  Deze nieuwe manier om wonden te behandelen kan de belasting van een drukke chirurgische afdeling verlagen doordat de behandeling wordt uitgevoerd in geautomatiseerde cycli, waarbij wonden herhaaldelijk kunnen worden gereinigd en wondvuil kan worden verwijderd zonder dat het verband hoeft te worden verwijderd.

  V.A.C. Brochure Veraflo Cleanse Choice Verband

  V.A.C. Veraflo Cleanse Choice - wanneer chirurgisch debridement moet worden vertraagd

 • Waarom probeert u het niet zelf

  Download het nieuwe Veraflo Therapy Case Study Book van Wounds International om te zien hoe andere artsen Veraflo Therapie gebruiken in hun praktijk.

  Of vraag ondersteuning van of een gesprek met een vertegenwoordiger van Veraflo aan.

  Boek met casestudy's downloaden

OPMERKING: Voor deze producten en therapieën bestaan ​​specifieke indicaties, contra-indicaties, waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen en veiligheidsinformatie. Raadpleeg een arts en de productinstructies voor gebruik, voordat u het aanbrengt. Dit materiaal is bedoeld voor zorgprofessionals.

GD Medical is de exclusieve partner voor de distributie van deze producten.

Referenties:

1. Gabriel A, et al, Effects of Negative-Pressure Wound Therapy With Instillation versus Standard of Care in Multiple Wound Types: Systematic Literature Review and Meta-Analysis, Plastic & Reconstructive Surgery, 2021 Jan 1;147(1S-1):68S-76S.
2. Gabriel A, et al, Integrated negative pressure wound therapy system with volumetric automated fluid instillation in wounds at risk for compromised healing. Int Wound J. 2012; 9 Suppl 1:25-31.

© 2021 3M. Alle rechten voorbehouden. 3M en de andere getoonde merken zijn merken en/of geregistreerde merken. Onrechtmatig gebruik is verboden.


Alle bovengenoemde merken zijn handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands