Leren tijdens uw lunchpauze.

Leren tijdens uw lunchpauze.

Leren tijdens uw lunchpauze.

Health Care Academy Lunch & Learn trainingen


 • Uw dagelijkse tandheelkundige uitdagingen zijn ons niet vreemd. Wij helpen u graag om deze te overkomen door bij u in de praktijk compacte Lunch & Learn trainingen te voorzien. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan compacte, diverse tandheelkundige trainingen met altijd een hands-on gedeelte inbegrepen. In uw eigen praktijk voorzien wij u van tips & tricks, die u helpen om gemakkelijker en efficiënter te werken. Kies één of meerdere onderwerpen die passen bij uw wensen en wij nemen contact met u op om uw lunchpauze leerzamer te maken.


  MARC® “Patient Simulator” & checkMARC®

  Correct uitharden is van cruciaal belang voor een duurzame restauratie. De MARC® Patient Simulator bootst de fysieke uitdagingen van uitharden na en biedt u direct een analyse van de prestatie van het uitharden. Aan de hand hiervan voorzien wij u, indien nodig, graag van tips om uw uithardtechniek te optimaliseren. Tevens kunt u tijdens deze training ook uw eigen lamp laten testen en analyseren met de checkMARC™.
  Deze training is geschikt voor tandartsen en assistenten.


  Wegwijs in cementeren

  Tijdens deze presentatie met hands-on gedeelte, worden de verschillen behandeld tussen RelyX™ Ultimate, RelyX™ Unicem 2 en Ketac™ Cem Plus met bijbehorende indicatiegebieden voor de beste materiaalkeuze.
  Deze training is geschikt voor tandartsen en assistenten.

  Impressive Impressions

  Bij deze training wordt er stilgestaan bij de meest voorkomende uitdagingen van afdrukken. U ontvangt handige tips & tricks en er wordt uitleg gegeven over de verschillende afdrukmethodes en -materialen, waaronder Imprint™ 4 en Impregum™.
  Deze training is geschikt voor tandartsen en assistenten.


  Create Your Own Shadeguide Kit

  Korte hands-on workshop voor het maken van een eigen kleurensleutel met Filtek™ composiet, die u daarna in de praktijk kunt gebruiken om uw patiënt een prachtige glimlach te bezorgen. Krijg beter inzicht in de materiaaleigenschappen, het combineren van kleuren en opaciteiten en het creëren van natuurlijk ogende restauraties. Aangeraden voor tandartsen.


  Preventie is geen gevoelige kwestie meer

  Deze training biedt u meer inzicht in de Clinpro™ preventie procedure. Producten voor het reinigen, behandelen en beschermen van het natuurlijke element. Ook wordt de unieke kleuromslag van Clinpro Sealant gedemonstreerd.
  Deze training is geschikt voor tandartsen, mondhygiënisten en (preventie) assistenten.  * De Lunch & Learns zijn kosteloos en duren ongeveer een uur. De praktijk is zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van de lunch. Indien gewenst kunnen de trainingen ook buiten kantooruren plaatsvinden. Tijdstip en datum wordt bepaald in overleg met de 3M productspecialist. Minimum aantal deelnemers is 4.Geef uw interesse aan voor de Lunch & Learn trainingen

 • Alle velden zijn verplicht tenzij anders vermeld.

  Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacy policy van 3M, beschikbaar via: Privacybeleid.

 • Ik heb interesse in de training:


 •  
 • Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.
 • Verzenden

De bovenstaande merken zijn
handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands