Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Soglašate, da boste prejeli glasila, oglase, ankete in informacije o promocijah ter ponudbah podjetja 3M (East) AG Podružnica Slovenija in družb preko e-pošte. S tem potrjujete, da bodo vaši osebni podatki obdelani v skladu s spodnjimi informacijami in politiko zasebnosti podjetja 3M.

Kdo smo

Sklicevanje na "mi "," naš ","nas" ali "3M" v tem obvestilu o zasebnosti pomeni podjetje 3M in njene podružnice (3M "družbe").


Za namen zakonov o varstvu podatkov, 3M (East) AG Podružnica Slovenija sta "nadzor podatkov" glede zaščite vaših osebnih podatkov.


Osebni podatki, ki jih zbiramo

Podatki, ki jih zbiramo: vaše ime, datum rojstva, delovno mesto/naziv, kontaktno telefonsko številko, elektronski poštni naslov, poštni naslov, IP naslov, državo v kateri se nahajate, mnenja ter potrošniške navade (če se strinjate, da jih boste posredovali za ciljno usmerjeno raziskavo) in prodajne podatke pri distributerjih naših izdelkov


Kaj bo storjeno z vašimi osebnimi podatki in kako dolgo jih bomo obdržali

Vaše osebne podatke uporabljamo za upravljanje naše komunikacije z vami in vašimi zahtevami v zvezi s tem, kako želite/ne želite, da bi vas kontaktirali. Prav tako ujemamo vaše osebne podatke, ki jih posredujete, z vašimi zahtevami in z drugimi informacijami o vas, npr. izdelke, ki vas zanimajo, vašo reakcijo na naše oglase in naše interakcije z vami na spletu ter osebno. Z zbiranjem vaših osebnih podatkov lahko lažje razumemo vaše želje, tako da vam lahko pošiljamo pomembnejše komunikacije in promocije. Vaši osebni podatki bodo shranjeni samo za te namene.


Komu lahko razkrijemo vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke bodo obdelali pri 3M (East) AG Podružnica Slovenija in njenih družbah v skladu s politiko zasebnosti 3M. Osebni podatki bodo v našem imenu prenešeni, shranjeni in/ali obdelani iz strani 3M in tretjih partnerjev v državah izven Združenega kraljestva in Evropske unije, vendar vedno pod strogimi obveznostmi zaupnosti in varnosti. Vaše osebne podatke delimo z našimi družbami in ponudniki storitev tretjih strank, ki nam pomagajo upravljati vaše tržne nastavitve in/ali prodajo ali promocijo izdelkov in storitev, za katere ste izrazili zanimanje. 3M ima zahteve glede prenosa vaših osebnih podatkov. Prejemniki vaših osebnih podatkov morajo spoštovati zaupnost vaših osebnih podatkov in jih uporabljati le v povezavi z zagotavljanjem svojih storitev v skladu s 3M in z veljavnimi zakoni o zasebnosti podatkov.


Kako se odjaviti

V vsakem promocijskem e-poštnem sporočilu, ki ga prejmete od družbe 3M, so navodila, kako se lahko kadar koli odjavite ali preverite in spremenite svoje nastavitve glede tega. Če želite ugovarjati obdelavi svojih osebnih podatkov, lahko to pravico uveljavite tako, da izpolnite ta obrazec za zahtevo in nam ga pošljete na naslov Privacy_EU@mmm.com.

Dajem svoje soglasje


Slovenija - slovenščina