Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Atunci cand va exprimati acordul de a primi prin e-mail newslettere, reclame, studii si informatii despre promotiile si ofertele companiei 3M Romania si ale companiilor partenere, vi se aduce la cunostinta ca datele dumneavoastra personale vor fi procesate in conformitate cu informatiile de mai jos si cu Politica de Confidentialitate 3M.

Cine suntem

Termenii “noi”, “ale noastre” sau “3M” fac referire la Compania 3M si subsidiarele sale.


In contextul legislatiei privind protectia datelor, 3M Romania (BBP, Str. Menuetului nr. 12, Corp D, et. 3, sector 1, Bucuresti) si 3M (cu sediul in St. Paul, Minnesota, SUA) vor fi "controlorul de date" pentru datele dumneavoastra personale.


Date personale pe care le colectam

Putem stoca datele dumneavoastra care contin numele, data nasterii, functia, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa de corespondenta, IP-ul, tara in care locuiti, optiunile si obiceiurile de consum (daca va exprimati acordul sa le furnizati in cadrul unui chestionar). De asemenea este posibil sa obtinem date despre vanzari de la distribuitorii produselor noastre.


Cum vor fi utilizate datele dumneavoastra si cat timp vor fi stocate?

Folosim datele personale pentru a comunica cu dumneavoastra si a va contacta conform preferintelor exprimate. De asemenea vom asocia datele personale si cerintele pe care ni le furnizati cu alte informatii cum ar fi produsele care va intereseaza, reactia la reclamele si la interactiunile pe care le avem cu dumneavoastra personal sau in mediul online. Colectarea datelor personale in acest mod ne ajuta sa va intelegem preferintele si astfel sa va putem trimite informari si promotii cat mai relevante. Datele dumneavoastra personale vor fi stocate doar atat cat vor fi necesare acestor actiuni.


Cine poate avea acces la datele dumneavoastra personale

Datele dumneavoastra personale vor fi procesate de 3M Romania si companiile partenere in concordanta cu Politica de Confidentialitate 3M , si vor fi transferate , stocate si/sau procesate de 3M si partenerii sai in numele 3M in tari din afara Uniunii Europene dar sub angajamentul strict si permanent al confidentialitatii si securitatii. Este posibil sa furnizam datele dumneavoastra personale companiilor partenere sau furnizorilor de servicii cu care lucram pentru a administra preferintele dumneavoastra comerciale si /sau promotiile la produsele si serviciile pentru care v-ati manifestat interesul. 3M respecta regulamentele referitoare la transferul datelor personale. Destinatarii datelor dumneavoastra personale sunt obligati sa respecte confidentialitatea lor si sa le foloseasca doar in conexiune cu serviciile pe care le furnizeaza catre 3M si in conformitate cu legile aplicabile privind confidentialitatea datelor.


Cum sa va dezabonati

Fiecare e-mail promoțional 3M oferă instrucțiuni despre cum să vă dezabonați sau să revizuiți și să modificați preferințele dvs. în orice moment. Puteți obiecta la procesarea informațiilor dvs. personale și să vă exercitați drepturile prin completarea acestui formular de cerere.


România - română