Melding om personvern for markedsførings e-post fra 3M

Melding om personvern for markedsførings e-post fra 3M

Melding om personvern for markedsførings e-post fra 3M

Melding om personvern for markedsførings e-post fra 3M

Når du samtykker til å motta nyhetsbrev, annonser, spørreundersøkelser og informasjon om kampanjer og tilbud fra 3M Norge AS og dets konsernselskaper via e-post, godtar du at dine personopplysninger blir behandlet i samsvar med informasjonen nedenfor og 3Ms personvernerklæring.

Hvem vi er

Henvisninger til "vi", "vår" "oss" eller "3M" i denne meldingen om personvern betyr 3M Company og dets datterselskaper ("3M-konsernselskaper").


Når det gjelder personvernlovgivning, er 3M Norge AS og 3M Company (hovedkontor i St. Paul, Minnesota, USA) "behandlingsansvarlig" med hensyn til dine personopplysninger.


Personopplysninger vi innhenter

Vi kan innhente ditt navn, din fødselsdato, jobbtittel/rolle, kontakttelefonnummer, e-postadresse, postadresse, IP-adresse, landet der du bor og dine meninger og forbruksvaner (hvis du godtar å oppgi dette som svar på en målrettet spørreundersøkelse). Vi kan også innhente salgsdata fra forhandlere av våre produkter.


Hva som vil bli gjort med dine personopplysninger, og hvor lenge vi lagrer dem

Vi bruker dine personopplysninger til å administrere vår kommunikasjon med deg og dine forespørsler og hvordan du ønsker / ikke ønsker at vi kontakter deg. Vi kobler også personopplysninger du oppgir og dine forespørsler sammen med annen informasjon om deg, f.eks. produktene du viser interesse for, din reaksjon på våre annonser og vår kontakt med deg på nettet og direkte. Ved å innhente personopplysninger på denne måten forstår vi dine preferanser bedre slik at vi kan sende deg mer relevante meldinger og kampanjer. Vi lagrer ikke dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for disse formålene.


Hvem dine personopplysninger kan bli utlevert til

Dine personopplysninger vil bli behandlet av 3M Norge AS og dets konsernselskaper i samsvar med 3Ms personvernerklæring, og våre personopplysninger vil bli overført til, lagret hos og behandlet av 3M og eksterne partnere på våre vegne i land utenfor Norge, men alltid med strenge forpliktelser når det gjelder konfidensialitet og sikkerhet. Vi kan dele dine personopplysninger med våre konsernselskaper og eksterne tjenesteleverandører som hjelper oss med å behandle dine markedspreferanser og/eller salg eller promotering av produkter og tjenester som du viser interesse for. 3M Company har hovedkontor i USA. 3M har etablert krav til overføring av dine personopplysninger. De som mottar dine personopplysninger, må behandle dem konfidensielt, bruke dem bare i forbindelse med tjenestene de leverer til 3M og bruke dem i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.


Slik kan du avregistrere deg

Hver promosjons-e-post fra 3M inneholder instruksjoner om hvordan du kan avregistrere deg eller gå gjennom og endre preferansene dine når som helst. Du kan protestere mot behandlingen av personopplysningene dine og utøve dine rettigheter ved å fylle ut dette forespørselsskjemaet.