Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Kada pristanete primati newslettere, oglase, ankete i informacije o promocijama i ponudama 3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska i njezinih grupnih tvrtki putem e-maila, potvrđujete da će vaši osobni podaci biti obrađeni u skladu s dolje navednim informacijama i 3M-ovim pravilima o privatnosti.

Tko smo mi

Reference na „mi“, „naša“, „nas“ ili „3M“ u ovoj obavijesti o privatnosti znače 3M Company i njegove podružnice (3M „grupe tvrtki“)


U svrhu zakona o zaštiti podataka, 3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska su “kontrola podataka” u vezi s vašim osobnim podacima.


Osobni podaci koje prikupljamo

Možemo prikupiti vaše ime, datum rođenja, vaše zanimanje, telefonski broj, e-mail adresu, poštansku andresu, IP adresu, zemlju u kojoj se nalazite i informacije o vašim mišljenjima i navikama ( ako se slažete da će te ih dati kao odgovor na ciljanu anketu ). Možemo također dobiti podatke o prodaji od distributera naših proizvoda.


Što će biti učinjeno s vašim osobnim podacima i koliko dugo ih zadržavamo

Koristiti ćemo vaše osobne podatke kako bismo upravljali našom komunikacijom s vama i vašim zahtjevima u vezi s naćinom na koji želite/ne želite da vam se obratimo. Također uparujemo vaše osobne podatke s vašim zahtjevima i ostalim informacijama o vama, npr. proizvodima prema kojima ste pokazali interes, Vašom reakcijom na naše oglase i našu interakciju s vama putem mreže, ali i osobno. Prikupljanje vaših osobnih podataka na taj način pomaže nam da razumijemo vaše preferencije kako bismo Vam mogli poslati relevantniju komunikaciju i promociju. Vaši osobni podaci biti će pohranjeni ne više nego što je potrebno za ove svrhe.


Koji Vaši podaci mogu biti otkrivenio

Vaše osobne podatke obraiti će 3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska i ostale tvrke iz njezine grupacije u skladu s 3Movim pravilima o zaštiti privatnosti, a naši će osobni podaci biti preneseni, pohranjeni i/ili obrađeni od strane 3M parnera i trećih strana u naše ime, u zemljama izvan Velike Britanije i Europske Unije, ali uvijek pod strogim uvijetima o povjerljivosti i sigurnosti. Možemo dijeliti vaše osobne podatke s našim tvrtkama i davateljima usluga treće strane koje nam pomažu u upravljanju marketinškim preferencijama i/ili prodajom ili promocijom proizvoda i usluga za koje ste Vi izrazili interes. 3M ima potrebne zahtjeve vezane uz prijenos osobnih podataka. Primatelj vaših osobnih podataka su obvezni poštivati povjerljivost vaših osobnih podataka i koristiti ih samo u vezi s pružanjem svojih usluga prema 3M-u u skladu s važećim zakonom o zaštiti podataka.


Kako povući pretplatu

Svaka promotivna e-pošta tvrtke 3M pruža upute o tome kako možete otkazati pretplatu ili pregledati i izmijeniti svoje postavke u bilo kojem trenutku. Možete uložiti prigovor na obradu osobnih podataka i ostvariti svoja prava na način da ispunite ovaj obrazac za zahtjev.


Dajem svoj pristanak

Hrvatska - hrvatski