3M: kampanjasähköposteja koskeva yksityisyydensuojailmoitus

3M: kampanjasähköposteja koskeva yksityisyydensuojailmoitus

3M: kampanjasähköposteja koskeva yksityisyydensuojailmoitus

3M: kampanjasähköposteja koskeva yksityisyydensuojailmoitus

Antamalla suostumuksen 3M:lle lähettää uutiskirjeitä, mainoksia, kyselyitä sekä tietoa tarjouksista ja muista kampanjoista sähköpostitse, suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään jäljempänä olevien määritysten ja 3M:n yksityisyydensuojakäytäntöjen mukaisesti.

Keitä me olemme

Tämän yksityisyydensuojailmoituksen sisältämät viittaukset termeihin "me", "meidän", "meitä" tai "3M" tarkoittavat 3M Company -yhtymää ja sen tytäryhtiöitä (3M “yhtymän yritykset”).


Suomen 3M Oy ja 3M Company (päätoimipaikka, St. Paul, Minnesota, USA) ovat tietosuojalakien mukaisia henkilötietojesi "Rekisterinpitäjiä".


Keräämämme henkilötiedot

Voimme kerätä nimesi, syntymäpäiväsi, ammattinimikkeesi/työtehtäväsi, yhteyspuhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, IP-osoitteesi, asuinmaasi sekä mielipiteitä ja kulutustottumuksia (jos suostut antamaan ne tarkoitusta varten laaditussa kyselyssä).Voimme myös hankkia myyntitietoja tuotteidemme jälleenmyyjiltä.


Henkilötietojesi käyttötarkoitus ja miten kauan säilytämme niitä

Käytämme henkilötietojasi kanssasi käymämme viestinnän ja valitsemiesi yhteydenottotapojen hallintaan.Yhdistämme antamiasi henkilötietoja myös muihin tietoihin sinusta, esim. tuotteisiin, joista olet kiinnostunut, reaktioosi mainontaamme kohtaan ja keskinäiseen kanssakäymiseemme kanssasi verkossa ja kasvokkain. Henkilötietojesi kerääminen tällä tavoin auttaa meitä ymmärtämään toiveitasi, jotta voimme lähettää sinulle sopivia tiedotteita ja tarjouksia. Henkilötietojasi säilytetään vain sen aikaa, kun tietoja tarvitaan näihin käyttötarkoituksiin.


Tahot, joille henkilötietojasi voidaan siirtää

Henkilötietojasi käsittelee Suomen 3M Oy ja 3M-konserni 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti ja henkilötiedot siirretään, tallennetaan ja/tai käsitellään Suomen ja Euroopan unionin jäsenmaiden ulkopuolella, missä olevat 3M:n puolesta toimivat kolmansien osapuolten yhteistyökumppanit käsittelevät tietoja ehdottomasti tarkkoja tieto- ja yksityisyydensuojamääräyksiä noudattaen. Voimme jakaa henkilötietojasi konserniimme kuuluvien yritysten ja kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa. Ne auttavat meitä hallitsemaan sinulle kohdistettua markkinointia ja/tai sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden myyntiä tai mainostamista. 3M:llä on valmiit ja ehdot täyttävät käytännöt henkilökohtaisten tietojen siirtämistä varten. Henkilötietojen vastaanottajien tulee noudattaa niiden luottamuksellisuuteen liittyviä ehtoja ja käyttää niitä vain 3M:ään liittyvien palvelujen toteuttamiseen sekä sovellettavien yksityisyyttä ja tietosuojaa koskevien lakien mukaisesti.


Tilauksen peruutus

Kukin 3M:n tarjoussähköpostiviesti sisältää ohjeet milloin tahansa tapahtuvaan tilauksen peruutukseen tai omien asetusten tarkistamiseen ja lisäämiseen. Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttää oikeuksiasi täyttämällä tämän pyyntölomakkeen.


Suomi - suomalainen