Privatlivsmeddelelse for reklamemails fra 3M

Privatlivsmeddelelse for reklamemails fra 3M

Privatlivsmeddelelse for reklamemails fra 3M

Privatlivsmeddelelse for reklamemails fra 3M

Når du giver samtykke til at modtage nyhedsbreve, reklamer, spørgeskemaundersøgelser og information om kampagner og tilbud fra 3M a/s via mail, accepterer du, at dine personlige data behandles i henhold til oplysningerne nedenfor og 3M's privatlivspolitik.

Om os

Henvisninger til "vi", "vores", "os" eller "3M" i denne privatlivsmeddelelse betyder 3M Company og dets datterselskaber (3M's "koncernselskaber").


Af hensyn til databeskyttelseslovgivningen er 3M a/s og 3M Company (Headquarters, St. Paul, Minnesota, USA) "dataansvarlig" i forhold til dine personlige data.


Personlige data, som vi indsamler

Vi indsamler muligvis dit navn, din fødselsdato, din jobtitel/rolle, dit kontakttelefonnummer, din mailadresse, din postadresse, din IP-adresse, det land, du opholder dig i, samt holdninger og forbrugervaner (hvis du indvilger i at oplyse dem i forbindelse med en målrettet spørgeskemaundersøgelse). Vi indsamler muligvis også salgsdata fra forhandlere af vores produkter.


Hvad sker der med dine personlige data, og hvor lang tid opbevarer vi dem i?

Vi bruger dine personlige data til at administrere vores kommunikation med dig og dine præferencer i forhold til, hvordan du vil/ikke vil have, at vi kontakter dig. Vi matcher også de personlige data, som du sender til os, og dine præferencer med andre oplysninger om dig, f.eks. de produkter, du viser interesse for, din reaktion på vores reklamer og vores interaktioner med dig på internettet og fysisk. Ved at indsamle dine personlige data på denne måde kan vi finde frem til dine præferencer, så vi kan sende dig mere relevant kommunikation og mere relevante kampagner. Dine personlige data gemmes kun i den periode, hvor det er relevant i forhold til disse formål.


Hvem kan dine personlige data blive videregivet til?

Dine personlige data behandles af 3M a/s i henhold til 3M’s privatlivspolitik, og vores personlige data overføres til, opbevares og/eller behandles af 3M og tredjepartspartnere på vores vegne i lande uden for Danmark og EU, men altid under strenge krav til fortrolighed og sikkerhed. Vi kan dele dine personlige data med vores koncernselskaber og tredjepartstjenesteudbydere, der hjælper os med at administrere dine marketingpræferencer og/eller salg eller promovering af produkter og tjenester, som du viser interesse for. 3M har etableret krav i forbindelse med overførsel af dine personlige data. Modtagere af dine personlige data skal respektere fortrolighed i forhold til dine personlige data og må kun bruge dem i forbindelse med leveringen af deres tjenester til 3M og i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning.


Sådan afmelder du

Alle reklamemails fra 3M indeholder anvisninger til, hvordan du kan afmelde eller gennemgå og ændre dine præferencer når som helst. Du kan gøre indsigelser mod anvendelsen af dine personlige oplysninger og udøve dine rettigheder ved at udfylde denne formular.


Danmark - Dansk