Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Privacy Notice for 3M Promotional Emails

Когато се съгласявате да получавате новини, реклами, проучвания и информация за промоции и оферти от 3М България и нейните свързани дружества чрез електронна поща, потвърждавате че личните ви данни ще бъдат обработени в съответствие с информацията по-долу и Политиката за поверителност на 3M.

Кои сме ние

Упоменатите „ние“, „наш“, „нас“ в контекста на това известие за поверителност означават 3М Компания и нейните дружества.


За целите на законите за защита на данните, 3М България ЕООД (Бизнес Парк София, сграда 4, етаж 2, гр. София 1766, България) е администратор на лични данни.


Лични данни които 3М събира

Може да събираме информация за вашите име, рождена дата, позиция, телефонен номер, адрес на електронна поща, пощенски код, IP адрес, държавата в която сте локирани и мнение и потребителско поведение (в случаите, в които сте съгласни да предоставите такива в отговор на таргетирано запитване/анкета). Също така може да получаваме информация за продажби от дистрибутори на наши продукти.


Как 3М използва личната ви информация и колко дълго ще я съхранява

Използваме личните ви данни, за да администрираме комуникацията си с вас и вашите запитвания, относно желанието / нежеланието ви да се свързваме с вас. Също така съпоставяме предоставените от вас лични данни и запитванията с друга информация за вас, например продуктите, от които се интересувате, реакциите ви към нашите реклами и взаимодействията ни с вас онлайн и лично. Събирането на личните ви данни по този начин ни помага да разберем вашите предпочитания, така че да можем да ви изпратим по-подходящи съобщения и промоции. Вашите лични данни ще се съхраняват не повече от времето, необходимо за тези цели.


Каква лична информация може да бъде споделяна

Вашите лични данни ще бъдат обработвани от 3М България ЕООД и нейните свързани дружества в съответствие с Политиката за поверителност на 3М, а също ще бъдат прехвърляни, съхранявани и/или обработени от 3М и трети страни, в държави извън Европейския съюз, но винаги при строги задължения за поверителност и сигурност. Може да споделяме вашите лични данни с нашите свързани дружества и доставчици на услуги от трети страни, които ни помагат да управляваме вашите маркетингови предпочитания и/или продажбата или популяризирането на продуктите и услугите, за които вие проявявате интерес. 3M има изисквания, свързани с прехвърлянето на вашите лични данни. Получателите на вашите лични данни трябва да спазват поверителността на вашите лични данни и да ги използват само във връзка с предоставянето на своите услуги на 3М и в съответствие с приложимите закони за защита на личните данни.


Как да се откажете

Всеки промоционален имейл от 3M съдържа инструкции за това как можете да се отпишете или да прегледате и промените Вашите предпочитания по всяко време. Можете да възразите срещу обработката на Вашите лични данни и да упражните правата си, като попълните този формуляр за заявка.

Съгласен съм

България - български