Ge färg till din verksamhet!

Monaco 2019. Unikt VIP-arrangemang på en super yacht. Exklusiv visningsplats för tävlingen. Du kan vara där. Vi ger en lycklig kund möjligheten att vinna ett VIP-paket för två personer (värde 15 000 euro) till Monaco i maj 2019.

Som lojal bilfolieringskund hos 3M behöver du bara köpa 10 löpmeter av 3M™ Wrap Film-serierna 1380, 1080 och/eller Wrap Overlaminate 8900 och registrera köpet så ger vi dig en kostnadsfri lott för att delta i den stora dragningen. Det finns ingen gräns för hur många biljetter du kan få. Så enkelt är det.

Och det är inte allt. När du har köpt totalt 150 löpmeter 3M Wrap Film får du en färgtavla (värde 349 euro) helt utan kostnad. Det är ett utmärkt säljverktyg för din verksamhet. Så vänta inte. Kampanjen gäller från november 2018 till februari 2019 — du har ingen tid att förlora. Lycka till!


Tyvvär har deadline för inmatning av fakturor passerat. Vi kommer snart att meddela vinnaren av Grand Prize på denna hemsida. Tack.

Vad kan du vinna?

Förstapris (värde 15 000 euro)
En drömresa för 2 personer till Monaco 2019, med tillgång till en exklusiv yacht, 3-nätters lyxig hotellvistelse, VIP-tillgång till Monaco hamnen, fina viner, gourmetmat och mycket mer.

KOSTNADSFRI 3M-färgtavla (värde 349 euro)
3M-färgtavla av hög kvalitet för att visa upp 120 folieprover i A5-format som sitter fast med magnet. Det är ett perfekt verktyg i verksamheten för alla kvalificerade kunder. Den har en stabil stålkonstruktion och kan både vara fristående eller hängas på väggen. Den är lätt att uppdatera när nya färger införs.


Produkter som omfattas

 • 3M™ Wrap Film serien 1380

  Garanterad 3D-följsamhet
  Helfoliering av fordon, dekoration och detaljfoliering samt tillämpningar i fördjupningar och djupa kanaler.

 • 3M™ Wrap Film serien 1080

  Allt annat än ordinärt
  Välj bland många olika ytbehandlingar, texturer och färger, inklusive kolfiber, som har ett unikt utseende som drar blickarna till sig.

 • 3M™ Wrap Overlaminate serien 8900

  Oändliga designalternativ
  Skapa färger, effekter och texturer på helt nya sätt. Det främsta valet för många grafiktyper, inklusive bil- och båtfoliering.

*Erbjudandet är begränsat enbart till grafiktillverkare i Västeuropa. Tävlingen är endast giltig i följande västeuropeiska länder: Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Spanien, Portugal, Storbritannien och Irland, Island, Monaco, Malta, San Marino, Andorra, Litauen, Estland, Lettland och Lichtenstein.

Erbjudandet är ogiltigt där det är förbjudet eller begränsat. Erbjudandet är giltigt så länge lagret räcker. Begränsat till beställning av 1 st. provkit per grafisk tillverkare. 3M kan komma att avbryta eller ändra detta erbjudande utan förvarning på grund av begränsat provlager. Erbjudandet gäller endast enligt dessa villkor.

Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.

Sverige - svenska