Colour up your shop!

Monaco 2019. Unikt VIP-arrangement på en super yacht. Det kan bli deg. Vi gir en heldig kunde muligheten til å vinne en VIP-pakke for to personer (til en verdi av 15 000 euro) til Monaco i mai 2019.

Som lojal kunde hos 3M trenger du bare kjøpe 10 løpemeter av 3M™ Wrap Film-seriene 1380, 1080 og/eller Wrap Overlaminate 8900 og registrere kjøpet så gir vi deg et lodd i den store premietrekningen. Det er ingen begrensning på hvor mange lodd du kan få. Så enkelt er det.

Men det er ikke alt. Når du kjøper totalt 150 løpementer av 3M Wrap Film, får du en tavle med alle wrapfargene i høy kvalitet (verdi 349 euro) helt gratis. Det er et utmerket salgsverktøy. Så det er ingen grunn til å vente. Kampanjen gjelder fra november 2018 til februar 2019 — så du har ingen tid å miste. Lykke til!


Beklager, men tidsfristen for å registrere fakturane dine er utgått. Vi vil annonsere vinneren av hovedpremien på denne hjemmesiden innen kort tid. Tusen takk.

Hva kan du vinne?

Hovedpremie (til en verdi av 15 000 euro)
Drømmereise for to personer til Monaco i 2019 med adgang til en ekslusiv yacht, tre netter på luksushotell, VIP-adgang til havnen, god vin og gourmetmat under oppholdet med mer.

GRATIS 3M fargetavle (verdi 349 euro)
3M fargekart av høg kvalitet som viser 120 folieprøver i A5-format med magnetfeste. Det er et perfekt salgsverktøy for alle kvalifiserte kunder. Fargekartet har en solid stålkonstruksjon som kan brukes frittstående eller henges på veggen. Det kan også enkelt oppdateres når det kommer nye farger.


Produkter som omfattes

 • 3M™ Wrap Film Series 1380

  Garantert 3D-formtilpasning
  Ensfarget folie til detaljer, dekor og helfoliering av kjøretøy samt foliering av hulrom og dype kanaler.

 • 3M™ Wrap Film Series 1080

  Noe utenom det vanlige
  Velg blant en rekke finisher, strukturer og farger, inkludert karbonfiber, som gir et unikt og iøynefallende utseende.

 • 3M™ Wrap Overlaminate Series 8900

  Uendelige designmuligheter
  Skap farger, effekter og strukturer som aldri før. Et umerket valg til en rekke grafikktyper, inkluder bil- og båtfoliering.

*Tilbudet er bare tilgjengelig for grafikkprodusenter i Vest-Europa. Tilbudet er bare tilgjengelig i de følgende vest-europeiske landene: Andorra, Estland, Island, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Malta, Monaco, San Marino, Belgia, Nederland, Luxemburg, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Østerrike, Sveits, Frankrike, Spania, Portugal, Storbritannia og Irland.

Tilbudet gjelder ikke der det er begrenset eller forbudt ved lov. Tilbudet gjelder så lenge beholdningen rekker. Maks. 1 prøvesett per grafikkprodusent. 3M kan kansellere eller endre dette tilbudet om prøver etter eget skjønn og uten varsel. Tilbudet er bare tilgjengelig i henhold til disse vilkårene.

Varemerkene oppført ovenfor tilhører 3M.