De lente van 2019 in Monaco. Een unieke VIP belevenis op een hypermodern yacht. Een uitzonderlijk zicht op een van de meest befaamde autoraces. En jij kan erbij zijn! We geven één gelukkige klant de kans om een VIP-pakket in Monaco (in mei 2019) voor 2 personen (ter waarde van € 15.000) te winnen.

Als trouwe 3M Car Wrap-klant koopt u minimaal 10 strekkende 3M™ Wrapfolie 1380-serie, 1080-serie en/of Wrap Overlaminate 8900. U registreert uw aankoop en ontvangt één gratis lot dat meedoet in de trekking voor de Hoofdprijs. Er is geen limiet aan het aantal beschikbare loten. Zo eenvoudig is het.

En dat is nog niet alles. Bij aankoop van in totaal 150 strekkende meter 3M Wrapfolie, ontvangt u een kwalitatief hoogwaardig Colourboard (waarde € 349) helemaal gratis. Dit is een geweldige selling tool voor in uw showroom. Dus: aarzel niet. Deze actie loopt van november 2018 tot februari 2019; er is dus geen tijd te verliezen. Succes!


Sorry, de deadline voor het invoeren van uw facturen is verstreken. We zullen te zijner tijd de winnaar van de hoofdprijs op deze website bekendmaken.

Wat kunt u winnen?

Hoofdprijs (ter waarde van € 15.000)
De reis-van-je-leven voor 2 personen naar Monaco in 2019, met toegang tot een exclusief yacht, 3 nachten verblijf in een luxe hotel, VIP-toegang tot de haven en heerlijke wijnen en gastronomische gerechten die uw verblijf compleet maken.

GRATIS 3M Colourboard (ter waarde van € 349)
Een prachtig 3M Colourboard voor het presenteren van 120, magnetisch bevestigde, A5 wrapfolie samples. Voor alle in aanmerking komende klanten is dit het ideale verkoopmiddel van folies. Gemaakt van een solide staalconstructie, kan zowel staand als hangend worden gebruikt en kan gemakkelijk worden aangepast zodra er nieuwe kleuren worden geïntroduceerd.


Producten waarvoor de actie geldt

*De aanbieding is alleen geldig voor beletteraars, signmakers en car wrappers in volgende landen: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Ijsland, Ierland, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

De aanbieding vervalt waar deze verboden of beperkt is. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Maximaal 1 waaier en A5 stalenset per fabrikant van grafische producten. 3M kan deze aanbieding naar eigen oordeel en zonder voorafgaande kennisgeving annuleren of aanpassen. De aanbieding is alleen geldig in overeenstemming met deze voorwaarden.

De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands