Monaco 2019 kisaelämys. VIP elämys jahdilla, Paalupaikka VIP-katsomossa. Tämä voi olla sinulle. Yksi onnekas asiakas saa mahdollisuuden voittaa kahden hengen VIP-paketin (arvo 15 000 euroa) Monacoon toukokuussa 2019.

Pitkäaikaisena autojen yliteippauksen 3M-asiakkaana sinun tarvitsee vain ostaa 10 juoksumetriä 3M™ yliteippauskalvosarjaa 1380 tai 1080 ja/tai suojalaminaattia 8900. Rekisteröi ostoksesi, niin annamme sinulle yhden ilmaisen lipun pääpalkinnon arvontaan. Hankittavien arvontalippujen määrää ei ole rajoitettu. Niin helppoa se on.

Eikä tässä vielä kaikki. Kun ostat yhteensä 150 juoksumetriä 3M-yliteippauskalvoa, toimitamme sinulle ilmaiseksi laadukkaan näyteseinän autokalvonäytteillä (arvo 349 euroa). Värikartta on hyvä myynninedistämistyökalu myymälääsi. Älä viivyttele. Aikaa ei ole hukattavaksi, sillä kampanja alkaa marraskuussa 2018 ja loppuu helmikuussa 2019. Onnea kisaan!


Kampanja on päättynyt eikä uusia tilauksia enää pysty syöttämään sivuille. Tulemme lähipäivinä julkaisemaan verkkosivuillamme Formula matkan voittajan. Kiitos mielenkiinnostasi kampanjaamme kohtaan.

Palkinnot

Pääpalkinto (arvo 15 000 euroa)
Kahden hengen elämysliput Monacoon, sisältäen jahtiajelun, 3 yön luksusyöpymisen, VIP-pääsyn Monacon satamaan, laatuviinejä ja gourmetateriat kilpailun ajan sekä paljon muuta.

Ilmainen 3M-näyteseinä (arvo 349 euroa)
Laadukas 3M-näyteseinä, jossa on 120 magneettikiinnitteistä A5-koon yliteippauskalvonäytettä. Soveltuu hyvin myynninedistämistyökaluksi myymälääsi. Värikartta on valmistettu teräksestä, joten sen voi asettaa pystyyn tai kiinnittää seinälle. Värikarttaan voidaan helposti lisätä uusia värejä.


Valikoiman tuotteet

 • 3M™ yliteippauskalvosarja 1380

  3D-mukautuvuus taattu
  Kiinteäväristen ajoneuvojen yksityiskohdat, koristelu ja yliteippaus sekä asennus upotuksiin ja syviin kanaviin.

 • 3M™ yliteippauskalvosarja 1080

  Kaikkea muuta kuin tavallinen
  Valittavana on paljon erilaisia pintoja, tekstuureita ja värejä, kuten hiilikuitu, joka luo ainutlaatuisen ja upean tyylin.

 • 3M™ suojalaminaattisarja 8900

  Loputtomat suunnitteluvaihtoehdot
  Aiempaa enemmän värejä, tehosteita ja tekstuureita. Loistava valinta erilaisiin grafiikkakohteisiin, kuten autojen ja veneiden teippaamiseen.

*Tarjous on rajoitettu vain Länsi-Euroopan kalvovalmistajiin. Kilpailu on voimassa vain Länsi-Euroopan maissa: San Marino, Andorra, Viro, Islanti, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Monaco, Belgia, Alankomaat, Luxemburg, Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Espanja, Portugali, Yhdistynyt kuningaskunta ja Irlanti.

Tarjous ei ole voimassa, jos se on kielletty tai rajoitettu paikallisesti. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Rajoitus: 1 näytepaketti kalvovalmistajaa kohti. 3M saattaa peruuttaa tämä näytetarjouksen oman harkintansa mukaan ilman ennakkoilmoitusta. Tarjous on saatavilla vain näiden ehtojen mukaisesti.

Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.

Suomi - suomalainen