Skru op for farverne i din butik!

Monaco race 2019. Unik Pole position i VIP arangement på super yacht eksklusiv udsigt til race bane. Det kan blive dig. Vi giver en heldig kunde mulighed for at vinde en VIP-pakke for to personer (værdi over 110.000 kr.) til Monacos 2019.

Som loyal bilindpakningskunde hos 3M skal du blot købe 10 lineære meter 3M™ Wrap Film Series 1380, 1080 og/eller Wrap Overlaminate 8900 og registrere dit køb — så giver vi dig et gratis lod til hovedpræmielodtrækningen. Der er ingen grænse for antallet af lodder, som du kan få. Så let er det.

Og det er ikke det hele. Når du i alt har købt 150 lineære meter 3M indpakningsfolie, sender vi dig en farvetavle (værdi 2.600 kr.) helt gratis. Det er et fremragende salgsværktøj til din butik. Så hold dig ikke tilbage. Kampagnen er aktiv fra november 2018 til februar 2019 — der er ingen tid at spilde. Held og lykke!


Sorry, the deadline for entering your invoices has passed. We will be announcing the winner of the Grand Prize on this website in due course. Thank you.

Hvad kan du vinde?

Hovedpræmie (værdi over 110.000 kr.)
Drømmerejse for to personer til Monaco race 2019 med adgang til den eksklusive super yacht, tre nætter på luksushotel, VIP-adgang til Monaco's havn, god vin og gourmetmad i løbet af dit ophold i klubben og meget mere.

GRATIS 3M-farvetavle (værdi 2.600 kr.)
3M-farvetavle i høj kvalitet til visning af 120 magnetisk fastgjorte A5-indpakningsfolieprøver. For alle kvalificerende kunder er det et ideelt salgsværktøj til deres virksomhed. Den er fremstillet i en solid stålkonstruktion og kan både stå alene og hænges op på væggen. Den kan nemt opdateres, i takt med at der introduceres nye farver.


Relevante produkter

 • 3M™ Wrap Film Series 1380

  Garanteret 3D-formbarhed
  Enkeltfarver på køretøjer, udsmykning og fuld beklædning og påføring på forsænkede områder og dybe kanaler.

 • 3M™ Wrap Film Series 1080

  Alt andet end ordinær
  Vælg mellem en række forskellige finishtyper, mønstre og farver, bl.a. kulfiber, der giver et unikt og iøjnefaldende look.

 • 3M™ overlaminatfolie i 8900-serien

  Uendelige designmuligheder
  Skab farver, effekter og mønstre som aldrig før. Et populært valg til en række forskellige grafiktyper, bl.a. bil- og bådbeklædninger.

*Tilbud gælder kun for grafikproducenter i Vesteuropa. Konkurrencen gælder kun i disse vesteuropæiske lande: Andorra, Estonia, Island, Letland, Liechenstein, Litauen, Malta, Monaco, San Marino, Belgien, Holland, Luxembourg, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Spanien, Portugal, Storbritannien og Irland.

Tilbud gælder ikke ved forbud eller restriktion. Tilbud gælder, så længe lager haves. Maksimalt 1 prøvesæt pr. grafikproducent. 3M kan annullere eller ændre dette prøvetilbud helt efter eget valg og uden forudgående varsel. Tilbud gælder kun i henhold til disse vilkår.

De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.

Danmark - Dansk