3M™ Wrap Film Serien 1080:
Allt annat än vanligt

Över 100 färger, obegränsat utbud av färger och finish. Skapa unika och innovativa appliceringar med 3M wrap film serien 1080, wrapfolien som möjliggör snabbare samt enklare applicering med uppseendeväckande resultat.

Du har nu 3 alternativ:
1) Håll dig uppdaterad om 3M wrap film serien genom att anmäla dig till 3M’s nyhetsbrev. Förutom att alltid vara uppdaterad om nya färger, får du även den senaste branschnyheterna, produktinformationen och erbjudanden, liksom tips och tricks om applicering från våra experter.

2) Ladda ner vår digitala färgkloss, den innehåller förslag på olika färgnyanser, bilder och videos.

3) Registrera dig för 3M's nyhetsbrev och ladda ner vår digitala färgkloss, det är det perfekta sättet att få all info och senaste nytt om 3M Wrapfolier.


  • Alla fält är obligatoriska såvida de inte angetts som valfria

  • Genom att markera rutan ger jag mitt samtycke till att ta emot nyhetsbrev, reklam, undersökningar och information om kampanjer och erbjudanden från 3M Svenska AB och företagen i 3M-koncernen via e-post (som beskrivs här). Jag bekräftar härmed att mina personuppgifter behandlas av 3M Svenska AB och företagen i 3M-koncernen i enlighet med 3M:s sekretesspolicy, och att mina personuppgifter kan komma att överföras till, lagras och/eller behandlas av 3M och externa samarbetspartner på uppdrag av oss, i länder utanför EU, men alltid strikt konfidentiellt och med hög säkerhet.
  • Skicka

Varumärken som anges ovan är varumärken som tillhör 3M.

Sverige - svenska