3M 1080 Yliteippauskalvot:
Kaikkea muuta kun tavallista

Yli 100 väriä, loputon määrä sävy- ja viimeistelyvaihtoehtoja. Luo yksilöllisiä, innovatiivisia teippauksia 3M 1080 Yliteppauskalvoilla. Helposti ja nopeasti asennettavat vinyylikalvot luomaan huomiota herättävän lopputuloksen.

Sinulla on 3 vaihtoehtoa:
1) Tilaa uutiskirjeemme ja saat kuukausittain tietoa yliteippauskalvoihin ja merkintäkalvoihin liittyviä uutisia ja pysyt ajan tasalla uutuuksista. Saat ensimmäisten joukossa tietoa uusista väreistä, kalvoista ja ominaisuuksista sekä hyödyllisiä vinkkejä asiantunijoiltamme.

2) Lataa virtuaali-värikartta tästä ja tutustu hienoon värivalikoimaamme. Pääset tarkastelemaan värejä suurennuslasin, kuvien ja videoiden avulla.

3) Tilaa 3M uutiskirje ja lataa virtuaali-värikartta tästä.


  • Kaikki kentät ovat pakollisia, paitsi jos ne on merkitty valinnaisiksi

  • Merkitsemällä valintaruudun annan 3M:lle luvan lähettää minulle uutiskirjeitä, mainoksia, kyselyitä sekä tietoa kampanjoista ja tarjouksista sähköpostitse (kuten tässä on kuvattu). Annan hyväksyntäni sille, että henkilötietojani käsitellään Suomen 3M Oy:ssä 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti ja että henkilötietoni siirretään, tallennetaan ja/tai käsitellään 3M:n tai yhteistyökumppaneidemme toimesta Suomen ja Euroopan unionin ulkopuolella mutta aina noudattaen tarkkoja tieto- ja yksityisyydensuojamääräyksiä.
  • Lähetä

The brands listed above are trademarks of 3M.

Suomi - suomalainen