3M™ Wrap Film Series 1080:
Alt andet end ordinær.

Over 100 farver og et ubegrænset antal nuance- og finishkombinationer. Du kan skabe unikke og innovative design med 3M wrap film series 1080 – folieindpakning, der giver hurtige og nemme installationer samt imponerende flotte resultater.

Du har nu 3 muligheder:
1) Hold dig ajour med de forskellige muligheder i 3M wrap film series ved at tilmelde dig 3M's officielle nyhedsbrev. Ud over at være blandt de første, der hører om nye farver, får du også de seneste branchenyheder, produktoplysninger og tilbud samt uvurderlige bilindpakningstips og facts fra vores eksperter.

2) Download vores virtuelle swatch for at få mere information om vores forskellige farver. Den indeholder farver, billeder og videoer.

3) Tilmeld dig vores 3M nyhedsbrev og download vores virtuelle swatch.


  • Alle felter er obligatoriske, medmindre de er angivet som valgfrie

  • Ved at markere feltet giver jeg samtykke til, at jeg kan modtage nyhedsbreve, reklamer, spørgeskemaundersøgelser og information om kampagner og tilbud fra 3M a/s via mail (som beskrevet her). Jeg anerkender, at mine personlige data behandles af 3M a/s i henhold til 3M’s privatlivspolitik, og mine personlige data overføres til, opbevares og/eller behandles af 3M og tredjepartspartnere på 3M's vegne i lande uden for Danmark og EU, men altid under strenge krav til fortrolighed og sikkerhed.
  • Tilmeld

De ovenstående brands er varemærker tilhørende 3M.

Danmark - Dansk