3M™ Opticlude™ stalen aanvragen

Vraag hier de stalen kosteloos aan.


 • Fill in alt tag

  Stalen

  U kunt als orthoptist of oogarts gratis stalen van de 3M™ Opticlude™ oogpleisters bestellen om uit te testen in uw praktijk of om mee te geven aan uw patiëntjes. Vul het formulier in en wij bezorgen u uw stalenpakket.


 • Alle velden zijn verplicht tenzij anders aangegeven

 •  
   
   
   
   
   

 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
 •  
 • Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.

 • Verzenden
 • Algemene Voorwaarden
  Door dit formulier te verzenden, bevestig ik dat ik een zorgprofessional ben en accepteer ik de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden: De gratis stalen zijn verkrijgbaar voor zorgprofessionals in België. Stalen worden geleverd afhankelijk van beschikbaarheid. 3M behoudt zich het recht voor op elk gewenst moment de levering van stalen te annuleren. De levertijd van de stalen kan tot 28 dagen na aanvraag bedragen. De persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Belgium BVBA en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en persoonsgegevens kunnen worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.

Dankjewel!

Bedankt voor uw aanvraag.

Helaas...

Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw...

De bovengenoemde merken zijn handelsmerken van 3M.

België - Nederlands