Bestel hier onze grote schatkaarten

Vraag hier uw poster kosteloos aan!


 • Fill in alt tag

  Motivatieprogramma

  Kleef elke dag je gebruikte 3M™ Opticlude™ oogpleister op de schatkaart om zo de weg te vinden naar de schat. We hebben 2 motivatieposters waaruit je kan kiezen.

  • Poster van de oceaan
  • Poster ridders en prinsessen
  Bij het bestellen van de poster kun je ook alvast een mooie schat bestellen. Wanneer je kaart helemaal vol is krijg je deze schat van je mama of papa. Bij de posters passen verschillende schatten.

  Poster oceaan: Een magnetisch visspel; Een waterpistool; Een busje bellenblaas; Vingerpoppetjes met wilde dieren; Of mooie potloden met een grappig, wild dier op het uiteinde.
  Poster ridder: Kasteel met accessoires; Of een zwaard met schild.


Vraag hier je motivatieposter aan!

 • Alle velden zijn verplicht tenzij anders aangegeven

 •  

 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
 •  
 • Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.

 • Verzenden
 • Algemene Voorwaarden
  Door dit formulier te verzenden, bevestig ik dat ik een 3M™ Opticlude™ product in bezit heb en accepteer ik de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden: Een gratis poster en een schat per persoon, per verpakking oogpleisters. De poster en schat worden geleverd afhankelijk van beschikbaarheid. 3M behoudt zich het recht voor op elk gewenst moment de levering van posters te annuleren. De levertijd van de poster kan tot 28 dagen na aanvraag bedragen. De persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Belgium BVBA en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en persoonsgegevens kunnen worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.

Dankjewel!

Bedankt voor uw aanvraag.

Helaas...

Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw...

De bovengenoemde merken zijn handelsmerken van 3M.

België - Nederlands