Kwaliteit zonder compromis

3M™ Silver schuurmaterialen

Onze nieuwe 3M Silver schuurmaterialen maken deel uit van ons uitgebreid assortiment aan bonded schuurmaterialen. Een “bonded” of "gebonden" schuurmiddel is samengesteld uit een schuurkorrel en een bindmiddel/pasta dat ervoor zorgt dat de schuurkorrels goed vastzitten. Dit mengsel van bindmiddel en schuurmiddel wordt dan in de juiste vorm geperst om zo tot een gebruiksklaar product te komen.


 • 3M™ Silver schuurmaterialen

  De nieuwe 3M™ Silver doorslijpschijven zijn ontwikkeld voor topprestaties en betaalbaar dagelijks gebruik. Ze zijn ontwikkeld met de 3M Precision Shaped Ceramic Grain-technologie. Deze innovatieve schijven blijven koel tijdens het slijpen voor een snelle, soepele snijwerking in alle soorten ferrometalen, roestvaststaal en staallegeringen. Bovendien melden klanten dat ze langer meegaan dan slijpschijven van aluminiumoxide en aluminiumoxide-zirkoonoxide. Dat betekent minder vaak vervangen van schijven en meer afgewerkte onderdelen per slijpschijf voor een hogere productiviteit tegen lagere kosten.

  3M™ Silver afbraamschijven vormen eveneens een nieuwe klasse slijpmaterialen voor de haakse slijper, gebaseerd op de legendarische snelheid en lange levensduur van de 3M Precision Shaped Grain. Ze zijn de ideale optie voor toepassingen als het verwijderen van lasnaden, afschuinen, afhoeken en meer, en zijn net als de doorslijpschijven sneller en duurzamer dan aluminiumoxide en aluminiumoxide-zirkoonoxide slijpschijven.


  Vraag hier uw gratis sample aan!

  Ontdek zelf de werking van deze nieuwe doorslijpschijven en vraag uw gratis sample aan. Bovendien ontvangt u van ons nog een leuk gadget er bovenop.

 • Brochures & Whitepaper

  Ontdek hier niet alleen onze brochures over de 3M Silver schuurmaterialen maar bekijk ook onze brochures over al onze andere doorslijp- en afbraamschijven en hun mogelijke toepassingen. Lees zeker ook onze whitepaper voor extra technische informatie en toelichtingen.  Video

  Hoe pas ik de juiste druk toe? Welke invloed heeft de kracht van mijn machine? Hoe voorkom ik vibraties? Ontdek de antwoorden op al deze vragen en nog veel meer handige tips en tricks over het correct toepassen van doorslijpschijven in onze video's.


  Contacteer ons

  Heeft u vragen over onze nieuwe 3M Silver schuurmaterialen of over één van onze andere doorslijp- of afbraamschijven, vraag het aan onze expert.


  Schrijf u in voor de Safety & Efficiency eNews

  Wilt u leren hoe u veiliger en efficiënter kan werken met schuurmaterialen? Schrijf u dan in voor onze Enews en ontvang op regelmatige basis onze handige tips & tricks alsook professioneel advies in de vorm van whitepapers, brochures, etc.

De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands