Schrijf u in voor onze Safety & Efficiency eNews!

Wilt u leren hoe u veiliger en efficiënter kan werken met schuurmaterialen, schrijf u dan in voor onze Enews en ontvang op regelmatige basis onze handige tips & tricks en professioneel advies in de vorm van whitepapers, brochures, etc.


 • Safety & Efficiency eNews

  Gebruikt u op regelmatige basis schuurmaterialen? Dan weet u ongetwijfeld dat er al snel ongelukken kunnen plaatsvinden door onoplettendheden of foutief gebruik. Om u te helpen deze te voorkomen, hebben we verschillende tips en tricks verzameld zodat u uw schuurmiddelen efficiënt en veilig kan inzetten. Eveneens kan u onze whitepapers en brochures raadplegen.  Registreer u!

  Vul het formulier in en registreer u zo voor onze Safety & Efficiency eNews van Metaalbewerking.

Schrijf u in.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
 •  
 • Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.
 • Verzend

De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands