Uitstekende resultaten met 3M™ schuurbanden!

Ruime keuze

Ons uitgebreid assortiment geeft u een grote keuze van groftes, formaten en constructies met de prestaties van wereldklasse die u verwacht van 3M voor uiteenlopende ondergronden.


 • Voor alles een oplossing!

  Voor elke toepassing en elke ondergrond heeft 3M een geschikte schuurband in het assortiment. Oppervlakken gaande van roestvrij staal over aluminium tot titanium. Of toepassingen zoals het bewerken van onderdelen van turbinemotoren en de productie van orthopedische implantaten en chirurgische instrumenten. Het kan allemaal dankzij een zeer ruim aanbod in structuren, afmetingen en korrelgroftes.  Cubitron™ II structuur

  Met de nieuwe revolutionaire Cubitron™ II schuurbanden heeft 3M de grenzen verlegd voor snelheid, consistentie en levensduur van het schuurmateriaal. Cubitron™ II schuurbanden zijn gemaakt van nauwkeurig vormgegeven, zelfscherpende driehoeken van keramisch aluminiumoxide beter gekend als Precision Shaped Grains. Ze zijn zodanig ontworpen dat ze breken als ze slijten en daarbij continu nieuwe, superscherpe punten en randen vormen die als messen soepel door het metaal snijden. Daardoor blijft het werkstuk koeler, met als resultaat minder door warmte veroorzaakte scheuren en verkleuring.


  Whitepaper of poster?

  Wilt u graag alle informatie bij de hand hebben? Dat kan! Download hier onze whitepaper "Effecten van druk op de performatie van schuurbanden" voor extra technische informatie en toelichtingen. Maar bekijk ook zeker de poster met alle informatie in een notendop. Handig voor op de werkvloer!

 • Bekijk onze video's

  Hoe pas ik de juiste druk toe? Welke invloed heeft het type contactwiel? Hoe selecteer ik de juiste referentie? Ontdek de antwoorden op al deze vragen en nog veel meer handige tips en tricks over het correct toepassen van schuurbanden in onze video's.


  Meer informatie? Een bezoek?

  Heeft u vragen over onze schuurbanden? Of over één van onze andere producten? Wenst u graag een demonstratie of test? Vraag het aan één van onze experts.


  Schrijf u in voor de Safety & Efficiency eNews

  Wilt u leren hoe u veiliger en efficiënter kan werken met schuurmaterialen? Schrijf u dan in voor onze Enews en ontvang op regelmatige basis onze handige tips & tricks alsook professioneel advies in de vorm van whitepapers, brochures, etc.

  Schrijf u in.

  Customer Technical Center

  Neem een kijkje op de website van ons gloednieuw Customer Technical Center. Het CTC is een expertisecentrum waar tientallen technische experts klaarstaan om samen met u oplossingen te vinden, voor zaken waar u in de dagelijkse (productie)praktijk tegenaan loopt. Via "Schuren en polijsten" kan u al onze trainingen ontdekken die opgedeeld zijn naargelang toepassingen en niveau.


  Gloednieuwe websites

  Neem ook zeker een kijkje op onze gloednieuwe websites:

  Metalworking
  Cubitron™ II Schuurmaterialen 
  Silver Schuurmaterialen

De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.

Nederland - Nederlands